Már japán fejlesztők is „next-gen hardverre” keresnek embereket!

Bár a Sony és a Microsoft sem nevezte meg következő konzolját (utóbbi legalább már elhintette azt az E3-on, de a japán cég még nem), egyre többen kezdenek átugrani a következő generációra.

Egy álláshirdetés például a tokiói Kotóban keres fordítót/tervezőt, hogy egy „új konzolos játékon” dolgozzon „következő generációs, next-gen hardverre.” Egy másik hirdetést pedig „egy játékfejlesztő erős konzolos játékfejlesztésekkel” adott fel a szintén tokiói Shibuyából, ők is egy tervezőt keresnek egy „next-gen hardveres címhez”, hogy bossfightokon dolgozzon; pontosabban a bossok sorrendjét, meghatározásait, jellemzőit hozná ő össze. És ne feledjük, hogy korábban a Square Enix által átpozicionálásra került Luminous Productions is egy „új, PlayStation 5-ös AAA címhez” keresett karaktermodellezőt.

Szóval már a japán fejlesztők/kiadók nagy része megkaphatta a Sony-tól a következő PlayStation fejlesztőkészletét. Lehet, hogy ez a konzol nem Blu-ray lemezeket fog használni? Erről ma külön értekezünk…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu