Miket vágtak ki a S.O.N.-ből?

A PlayStation 4-exkluzív pszichológiai horrorjátékból pár dolgot a RedG Studiosnak ki kellett vennie. Szerencsénkre megtudtuk, hogy miket.

A fejlesztők Twitter-fiókja elkezdett több kivágott dolgot is megosztani a S.O.N.-ból – magyarul kb. ezt írták: „OK, itt van, ami nem került be a S.O.N. végleges verziójába. Először is itt van Mr. Vamp. Az első trailerben látott vámpír túl gyakran okozott hibákat és kiakasztotta a játék engine-jét, emiatt nem lehettek a játék részei. Ezért ki kellett cserélnünk őt Carrie-re (ő a bal oldalon látható).” (Itt megjegyeznénk, hogy a vámpír szót többes számban használták először, majd a karakter megint egyes számban lett megemlítve. Kicsit fura…)

„Az erdő már nem nappali, hanem éjjeli [helyszín] lett. Ezzel szenvedtünk. A hardveres és idővel kapcsolatos korlátok miatt a nappali erdő helyét egy éjjeli, sokkal intenzívebb erdő vette át. Az alaprajz ugyanaz maradt.”

„Az utolsó trailerben láthattad, hogy a játékos egy olyan területen kívül járt, ahol négy szobor volt, illetve azt lehetett hallani, hogy „meg fogsz halni”. Ezt kivágtuk. és több olyan helyszínnel cseréltük le, amivel jobban megérthető lesz a történet. Itt az egyikük a képen.”

„Aztán ez a karakter… őt több helyen is láthattad a trailerekben. Ő még mindig a játék része, SŐT, már barátai is vannak… mert miért ne?”

Szóval egy (esetleges boss?) karaktert lecseréltek, az erdő napszakát lecserélték (nem bírná a PlayStation 4?), az egyik területet en bloc kivágták, és az egyik ellenféltípusból több lesz. Persze ezek alapján nem nagyon lehet bírálni az eredetileg 2018-ra tervezett S.O.N.-t.

A S.O.N. még mindig nem tudni, hogy mikor jön ki idén, de a tweetek alapján nagy eséllyel márciusra már biztosan elérhető lesz a PlayStation Store-on.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu