The Last of Us Part II megjelenési dátum: napokon belül megtudjuk…?

A Sony és a Naughty Dog már-már idegesítő módon nem akarja kibökni, hogy idén – vagy legkésőbb jövőre – mikor is fog megjelenni az egyik utolsó nagyobb PlayStation 4-exkluzív játék, a The Last of Us folytatása.

A GameReactor szerint egy új trailert fog kapni a The Last of Us Part II, és emellé egy végleges megjelenési dátum is be fog gurulni, ami valamikor ősszel lesz esedékes a spanyol site szerint. Ez azért is érdekes, mert eközben a Death Stranding május 29-ét, azaz a holnapi napot hypeolja: csak nem az a helyzet, hogy végül a Sony hirtelen egy State of Play stream során bemondja végre azt, amit legalább fél éve várunk mind a két játék esetében? Nagy meglepetés lenne ez.

„A The Last of Us Part II-ben Ellie már 19 éves, és Jacksonban valami békére és normalitásra hajazó dolgot talált. Esélye volt arra, hogy tinédzser legyen, és hosszan tartó kapcsolatokat építsen. Amikor ezt a békét egy erőszakos cselekmény félbeszakítja, Ellie egy brutális, bosszús utazásba kerül, és az mozgatja őt, hogy akik félrevezették őt, nekik igazságot szolgáltasson, és mindez a képességeinek határait feszegeti.

Ellie játékstílusától kezdve az ellenséges világban való közlekedésig érezni fogod az ő fizikai, érzelmi és mentális állapotát a játékmenet minden elemnén keresztül. Teljesen átdolgoztuk az engine-ünket, új harci mechanikákat és analóg lopakodási rendszereket fejlesztettünk, és átfaragtuk az animációs rendszerünket, hogy teljesen kifejezhessük Ellie kétségbeesését, leleményességét, és egyedi agilitását.

A világban való feszültséget és a tétet is megemeltük. A környezeteink szélesebbek, összetettebbek, és részletesebbek, amik eddig nem látott realizmust, vertikalitást, és a játékosoknak lehetőségeket hoz el a The Last of Us világába. Az emberei ellenfelek, akikkel találkozol, most jóval veszélyesebbek és ügyesebbek leszek, és szofisztikált kommunikációt, illetve környezetbeli tudatosságot használnak, hogy intenzív, és jóval dinamikusabb lopakodást és szemtől-szembe harcokat alkossunk,” írta korábban Neil Druckmann, a játék rendezője.

Na majd meglátjuk, hogy tényleg lesz-e trailer és megjelenési dátum a héten.

Kritikánkat az első részről, a The Last of Usról itt olvashatjátok.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu