Kihagyja a Sony a The Last of Us Part II multiplayer részét?

Miközben a Sony teljes egészeben a szóló játékélményre koncentrál, elképzelhető, hogy még a The Last of Us Part II multiplayer részét is kiveszik.

Bár a The Last of Us-ban a multiplayer rész hatalmas móka volt és a tavalyi E3-mon is említették, hogy lesz multiplayer a folytatásban is a Redditen tegnap azt fedezte fel valaki a frissen vásárolt Days of Play-es kiadású PlayStation 4 Pro-ját vásárolva, hogy egy feliraton ezt írják: „a God of War, a Spiderman és a The Last of Us Part II nem támogatja az online multiplayert.”

„Éppen a kocsiban ültem az utasülésen, nagy boldogan a vásárlásommal, amikor rápillantottam dobozra és fennakadt a szemem a feliraton.” – írta felhasználó Redditen.

Looking at the Days of Play PS4 box and noticed this. Has Sony confirmed before that the Last of Us Part 2 doesn’t have MP or is this a goof? [Image] from r/PS4

Most már nincs hátra, mint hogy a Sony hivatalos nyilatkozatából kiderüljön: csak a marketing osztályon szúrtak el valamit nagyon, vagy tényleg kihagyja a Naughty Dog következő játéka a multiplayer részt?

A The Last of Us Part II-nek egyébként még mindig nincs konkrét megjelenése, legutóbb Ashley Johnson próbált poénkodni azza egy interjúban, hogy február 31-én jelenik majd meg (február ugye 28 napos) de mielőtt befejezhette volna a mondatot, az interjút készítő Brian W. Foster a szavába vágott, így nem tudta befejezni a poénnak szánt ál-bejelentést. Sokan ebből arra számítottak, hogy akkor tényleg februárban jön a játék, és Ashley később, Twitteren tisztázta, hogy csak viccelt.

Ashley Johnson on The Last of Us Part II release date, on Instagram from thelastofus

A The Last of Us Remastered kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Jeux-video live

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu