Silver Chains: belső nézetes nyomkeresős horror [VIDEO]

A Headup Games több platformra is ki fogja adni a Cracked Heads Games játékát.

„Peter, miután autójával egy fának csapódott egy viharos éjszakán, egy öreg, elhagyatott kastélyban tér magához valahol Angliában. Nem emlékszik arra, hogy miként és miért került ide, de rövid időn belül rájön arra, hogy a ház nem olyan elhagyatott, mint amilyennek tűnik. Miközben házból keresi a kiutat, Peternek fel kell fedeznie a sötét titkokat, amik ezen a helyszínen bekövetkeztek. Ahogy Peter megpróbál kijutni innen, Peter nyomokat fedez fel, amik azt sugallják, hogy ő korábban már itt járt, de mire elkezdi összerakni a puzzle elemeit, valami ördögi kezd a nyomában lenni… oldd meg a puzzle-ket, hogy kitaláld, miként kötődsz ennek a helynek a rejtélyeihez, de legyél óvatos: valamilyen gonosz rejtőzködik a hideg, sötét falazatban, és már elkezdett vadászni rád,” írja a Silver Chains Steam-oldala.

A játék még rendelkezni fog egy „atmoszférikus horrorélménnyel,” ami „fotorealisztikus és részletes grafikájával életre kelti a régi, elhagyatott kastély belsejét. Sötét folyosók, egy villámokkal teli zivatar, paranormális jelenségek és egy izgalmas történet” vár ránk, ami „teljes elmerülést ígér a játékban”, ami ráadásul „hátborzongató soundtrackkel” fog rendelkezni. Ahogy az már többnyire megszokott (ezt például 2014-ben az Alien: Isolation is meglépte), a gonosz ellen nem harcolhatunk. „Élj át egy intenzív hidegrázást, ahogy megpróbálsz a rád vadászó szörnytől megmenekülni,” írja még a Silver Chains jellemzése a Steamen.

A Silver Chains megjelenési dátuma még csak PC-re fixált – a Steamen és GOG-on augusztus hatodikától érhetjük el a Cracked Heads Games játékát, de 2019 utolsó negyedéve során (tehát valamikor október és december között) PlayStation 4-re, Xbox One-ra, továbbá Nintendo Switchre is meg fog jelenni. Kérdéses, hogy a Silver Chains képes lesz-e valami újat felmutatni, vagy csak átlagos (esetleg rosszabb esetben átlag alatti) horrorjátékot kapunk, tele klisékkel…? Ennél azért 2019-ben már több fog kelleni a sikerhez.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu