Borderlands 3: Itt az első 14 perces gameplay! [VIDEO]

A Borderlands 3 legelejébe nyerhetünk egy közel negyedórás bepillantást.

Az amerikai IGN új játékmenetes videóval örvendeztette meg a nagyérdeműt. A játék elejét láthatjuk, közvetlenül azután, hogy a karakterünket kiválasztottuk (ebben az esetben a Moze nevű katonát) és jópáran szerintem azonnal felismeritek az eseményeket, mert a játék első bemutatóján is láthattuk már.

Mivel viszont már jó pár hónap eltelt, láthatjuk, hogy mennyit fejlődött a grafikai, és technológiai téren a játék. A PC-s verzióról van szó egyébként, amely ebben a videóban 1080p-n és 60 fps-sel fut. Nincs itt semmi szaggatás, vagy lag, bár persze nem tudjuk, milyen vasat raktak a játék alá.

A Borderlands 3 alig több, mint egy hónap múlva: szeptember 13-án érkezik a boltokba. A PC verzió mellett (amely ideig Epic Games Store exkluzív lesz) PS4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. A játék már teljesen elkészült, szóval semmilyen halasztásra sem kell majd számítani.

Ami egyébként az említett Epic Games Store exkluzivitást illeti (mely sokaknál kiverte a biztosítékot), Randy Pitchford, a Gearbox főnöke a Twitteren több tweetben is elmagyarázta, hogy mi is az álláspontja a PC-s exkluzivitással kapcsolatban: „A 2K/Take-Two-nak exkluzív kiadási jogai vannak a Borderlands 3 felett. Ők döntenek mindenről az árazástól kezdve a területi árakon, a terjesztésen át a platformokkal kapcsolatos partneri kapcsolatokig. Minden ezzel kapcsolatos kérést a 2K-nek címezzétek. Mi „csak” a tehetségek vagyunk.” „Fogyasztóként boldogan vásárlok több boltban is – vásároltam már Xboxon, PlayStationön, Switchen, Steamen, Originen, GOG-on, Humble-n, uPlayen, Epic Games Store-on és másutt is. Számomra elfogadhatóak az exkluzív játékok, ha előnyökkel rendelkeznek és nem tart sokáig az exkluzivitás – mondjuk fél évig :)”.„A 2K döntéseit leszámítva én és a Gearbox csapata is nagyon érdeklődünk a cross-play játék iránt. Úgy hisszük, hogy a multiplatform támogatás előfeltétel, és az Epic vezetősége a cross-platform támogatással segíti az eziránti érdeklődésünket.”

A videót alant láthatjátok, bónuszként pedig betettük Amara bemutató videóját is.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu