Borderlands 3 bejelentés és trailer: egyórás kínlódás és trollkodás után láthattuk végre [VIDEO]

A Borderlands 3 az egyik legjobban várt cím a gamerek között, ami nem csoda lévén már iszonyú régóta váratja magát az elég harmatosra  sikerült Borderlands: The Pre-Sequel óta. A hallgatás most végre megtört, és a bostoni PAX Easten Randy Pitchford és csapata egy rendkívül hangulatos előzetes formájában mutatta be végre a Borderlands 3-at! A trailert lent tekinthetitek meg.

Megkínozták a nézőközönséget a bejelentésig… Randy Pitchford konkrétan végigtrollkodta az egész előadást nettó baromságokkal, amelyekkel most nem is fárasztjuk a nagyérdeműt. Ezzel konrétan már a pattanásig feszítette a jelenlevők, továbbá az élő közvetítés nézőinek is az idegeit.

Hab a tortán, hogy egy kis technikai bénázás is bejátszott: az előzetesek akadoztak, nem akartak elindulni. Azonban Randy Pitchford végül levette ingjét, megfordult, és a pólóján egy hatalmas 3-assal üdvözölte a trailert.

A vezérigazgató elmondta, hogy már öt  éve dolgoztak a játékon, szóval remélhetőleg olyan ütős lesz, amilyennek az előzetes is láthatjuk. A trailerből nem sokat tudtunk meg, pár szereplőt felvillantottak és meg láthattuk, hogy tömérdek fegyvert használhatunk majd akár kooperatív módban is.

Magáról a játékról tehát egyelőre nem sok információval gazdagodtunk, viszont az előzetes azzal is kecsegtet, hogy április 3-án, egy hét múlva további információkkal is gazdagodhatunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu