Dark Envoy egy vadonatúj RPG bejelentése, amelyet hatalmas klasszikusok inspiráltak! [VIDEO]

A trailerben látható Dark Envoy olyan klasszikusokat inspirált, mint a Divinity, az XCOM, a Mass Effect és a Dragon Age.

Pár nappal a Gamescom 2019 kezdete előtt, újabb lengyel cég, az Event Horizon fedte fel a Dark Envoy-t, egy ígéretes RPGt, amelyhez az ihletet a készítői szerint is olyan klasszikusok adták az ihletet, mint a Divinity, az XCOM, a Mass Effect és a Dragon Age. A trailerből már az is kiderült, hogy non-lineáris narratívát követ majd a játék.

„Fedezd fel a világot egy repülő hajó fedélzetén!” – olvashatjuk a sajtóanyagban. „Lépj be mitikus helyszínekre, és véletlenszerűen generált dungeonokba, ahol különféle taktikai feladatokat hajthatsz végre.” A játékosnak még a kaland kezdetén ki kell választania csapatát is, mint a klasszikus RPG-kben, akikkel sokféle csapdán, veszélyen és ellenségen kell átverekednünk magunkat.

A Dark Envoy-nak igazi retrohangulata van tehát, amit az is erősít, hogy a csata körökre osztott. Ezt azért a készítők egy kicsit megbolondították, oly módon, hogy a felkészülési rész, melyek során a csapatainkat el kell rendezni, teljesen valós idejű.

Ezek mellett a játékos döntéseinek következményei lesznek a játék univerzumában, „amelyet nem csak megmenthetünk, de el is pusztíthatunk”, így tehát a Dark Envoy végén többféle befejezése is láthatunk.

Összesen 15 egyedi karakterosztály közül választhatunk a játék elején és szabadon választhatsz majd a hősök képességei között. A játékosok egyedül, vagy akár két játékos, kooperatív módban is végigviheti a Dark Envoy kalandjait. Lesz még egy Player vs World mód is, ahol egy második játékos irányítja a végső ellenfelet, akinek le kell vadásznia a hőst, mielőtt túl erős lesz.

A fejlesztők tervei szerint a Dark Envoy valamikor 2020 végén lát majd napvilágot, PC-n, Xbox One és PS4-en.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu