Subverse: nem lesz korai hozzáférésű az „erotikus Mass Effect” [VIDEO]

Lesz zárt bétája a Subverse-nek, de korai hozzáférés nem, közölte a Studio FOW.

A Kickstarteren, 1 millió 668 626 fontot (több mint fél milliárd forintot) kalapozott össze tavasszal a Subverse (korábban mi is beszámoltunk erről), ami más tervezettel folytatja a fejlesztést. Idézzük is magyarra fordítva az érintett részeket a posztból – 18-as karika a sarokba, aztán mehet a rock & roll:

„Örömmel jelenthetjük be, hogy a Big Bang Theorist-eseknek (akik 75 fontot vagy annál többet adományoztak) 2019. szeptember 28-án fog elindulni a zárt béta! Ellenőrizd, hogy megkaptad-e a Steam-kódot, és azt is, hogy beváltottad-e, hogy hozzáférhess a zárt bétához. Ahogy korábban is említettük, az első build a játék SHMUP tutorialját, továbbá az első küldetést fogja tartalmazni. Tesztelési okokból egy végtelen (endless) harci módot is hozzáadunk. Ha jogosult vagy rá, csatlakozz a Discord szerverükhöz, és jelentkezz a Beta Oasis szobába, hogy ott biztosíthasd számunkra a feedbacket, és itt jelentheted a bugokat is. […]

Elképesztő örömmel tölt el bennünket, hogy két, teljes idős szoftvermérnök (akk AAA játékfejlesztési tapasztalattal rendelkeznek) csatlakozott a Subverse csapatához. Már most hatalmas hatásuk van! Az utóbbi pár hónap során több, világszerte ismert játékproducerrel felvettük a kapcsolatot, akik e folyamat során mentorként szolgáltak. A tanácsuk az volt, hogy felülvizsgáljuk a jelenlegi megjelenési stratégiát és menetrendet. Emiatt arra jutottunk, hogy a Subverse számára nem lesz hasznos az Early Access megjelenés. […] A további jó hír az, hogy ez a döntés felgyorsítja a teljes megjelenés elkészítését, mivel nem lesz szükséges folyamatosan frissíteni és fenntartani több Early Access buildet. Jelenleg a belső gyártási menetrendnél előrébb tartunk, és nem látunk problémát ennek a tempónak a megőrzésével,” írja a Kickstarter-poszt.

Mivel így is jó 4500 lehetséges teszterük van a zárt bétára, nem csoda, hogy a Mass Effect, XCOM és a hentai keverékeként is megnevezhető Subverse más irányt vett fel.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu