Mennyivel lesz nagyobb a The Last of Us Part II az első részhez képest?

Azt már tudtuk a Naughty Dog játékáról, The Last of Us Part II-ről, hogy termetes lesz (elvégre két Blu-ray lemezen fog terpeszkedni…), de pontosan mennyire is?

Halley Gross, a Naughty Dog narratívavezetője (aki korábban a HBO Westworldjén, vagy az Amazon Too Old to Die Youngján dolgozott) egy videóinterjúban elárulta a címben olvasható kérdésre a választ: „A játék szerintünk kb. 50%-kal nagyobb, de masszív lett, nem csak a hosszúság tekintetében, hanem… az összes pályánk nagyobb és szélesebb lett, több filmjelenetünk van, több lett a karakter is, és az animációból is jóval több van. Nagyobb közelharci rendszerünk van, úgyhogy minden tekintetben ez a játék nagyobb és jobb [mint az elődje],” mondja Gross. A How Long to Beat szerint a The Last of Us átlag végigjátszása 15,5 órát igényel, így a folytatás esetében átlagosan 23 órára lesz szükségünk.

„Igazán büszke vagyok [a The Last of Us Part II-re. Úgy gondolom, hogy nagyon sok, kifejezetten tehetséges ember van a Naughty Dognál. Minden alkalommal, amikor játszom vele, valami újat felfedezek. Mindegyik beállításunk (környezetünk, régiónk) hatalmas, összetett, és sok eltérő dolgot csinálhatsz – például a kisvárosban -, és sok különböző módon játszhatsz, amire eltérő, új reakciókat kapsz az ellenfelektől és Ellie-től egyaránt. Remek időtöltésnek tartom egy munkap során,” mondja Gross, aki beszélt egy keveset a multiplayer hiányáról is. „Mivel egy olyan nagy és összetett játék lett, úgy döntöttünk, hogy kizárólag az egyjátékos részre koncentrálunk, így nincs multiplayer az utolsó egy-két hónapra sajnos, de igazán törődünk a multiplayeres csapatunkkal, mert hihetetlenek, okosak, és tehetségesek. Nagy ötleteik vannak.”

Bruce Straley, aki már eltávozott a Naughty Dogtól, a Twitteren írt erről, mivel korábban rendezőként rálátása volt a dolgokra: „A legtöbben értitek a humoromat […], de néhányatokat felidegesítettem, amikor a játék multiplayeréről beszéltem. Biztosíthatlak benneteket afelől, hogy a csapatot igazán ismerem, és áthatóan bízom bennük! Tudom, hogy min dolgoznak, és én is elmondhatom, hogy az egyjátékos és a többjátékos rész is igencsak nagyratörő. Azért viccelődöm csak, mert a barátuk vagyok, és abszolút bízom abban, amit csinálnak.”

A The Last of Us Part II február 21-én jön PlayStation 4-re.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu