Különálló multiplayer lesz a The Last of Us Part II-ben; a Naughty Dog reagál [VIDEO]

Nem lesz közvetlenül a Naughty Dog játékának része a többjátékos mód…

„Beszélni szeretnénk a multiplayerről a The Last of Us Part II-vel kapcsolatban. Ahogy korábban mondtuk, az egyjátékos kampány az eddigi legnagyratörőbb projekt, amit a Naughty Dog valaha felvállalt. Így a fejlesztés az első részben látott Factions mód evolúciójával kezdődött. A csapat elképzelése tovább nőtt egy extra módon, amit a hatalmas, egyjátékos kampánnyal közösen berakhatunk. Hogy mind a két elképzelést támogathassuk, azt a nehéz döntést hoztuk meg, hogy a The Last of Us Part II nem fog rendelkezni online móddal.

Viszont később lehetőséged lesz a csapatunk online ambícióit átélni, de nem a The Last of Us Part II részeként. Hogy ez mikor és hol fog megvalósulni, arról döntés még nem született, de biztosíthatunk afelől, hogy izgatottak vagyunk többet megosztani róla, amikor készen lesz. Nagy rajongói vagyunk a Factionsnek – ugyanannyira mint maga a közösség,” írta a Naughty Dog. Tehát: a The Last of Us Part II a MEGJELENÉSKOR nem fog rendelkezni online-nal! (A 2018-as Red Dead Redemption 2-nek is bejött ez – a Red Dead Online később indult el…)

„Nem beszélünk a karakterek sorsáról – ez egy általános szabály. Szerintem a legjobb út, hogy tiszteletben tartsuk a karaktereket a hátterüktől és az orientációjuktól függetlenül, az az, hogy részletekre kitérően meséljük el a történetüket, hogy az összetettségükről szó legyen, és hogy megmutassuk, hogy mennyire érdekesek lehetnek a kapcsolataik. Itt például Dinával láthatod, hogy mire képes, és mégis mennyire sérülékeny: kicsit bénának találhatod őt. A második dolog, ami ennek a történetnek és a világ állapotának fontos, hogy te megértsd a téteket: bárkinek élete kockán foroghat itt. Azt akarjuk, hogy tényleg elhidd, hogy bárki élete veszélyben lehet – még annak a karakternek is, akit irányítasz (Ellie, Joel, Dina…). Ez a többi karakterre is vonatkozik. Ez igazán fontos számunkra,” mondta a The Telegraphnak Neil Druckmann, a játék rendezője és társírója.

A két Blu-ray lemezen terpeszkedő The Last of Us Part II, ami 25 évvel a vírus kitörése után játszódik (és benne Ellie igazán akrobatikus lesz: mászni, lopakodni és ugrani is tud – lényegében Nathan Drake-et imitálja), február 21-én jön. Fejlesztői napló, továbbá egyéb, a 24-én megrendezett sajtóeseményes videók és képek jönnek utánunk.

Forrás: GematsuGematsu, Gematsu, WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu