Hivatalos megjelenési dátumot kapott a The Last of Us Part II [VIDEO]

Végre – több hónapnyi találgatás után a Sony és a Naughty Dog megerősítette, hogy Ellie és Joel története mikor folytatódik a The Last of Us Part II játékban.

„Köszönjük, hogy türelmesek – nagyon türelmesek – voltatok velünk. Bár alig vártuk, hogy többet is megoszthassunk a The Last of Us Part II-ről, beleértve a megjelenési dátumát, várni akartunk addig, amíg közel nem voltunk a gyártás (fejlesztés) befejezéséhez, ami révén magabiztosak lehettünk a megjelenési dátumban. Ma sok újdonságot megoszthatunk veletek, azzal kezdve, hogy február 21-én a The Last of Us Part II végre a kezeitek között lehet.

Több mint öt éve kezdtünk dolgozni ezen a játékon. Nehéz jellemezni azt az immerzív nyomást az első játék után. Tudjuk, hogy mennyire szeretitek ezt a világot és annak karaktereit – főképp Ellie-t és Joelt. Higgyétek el, mi magunk is rajongók vagyunk. Szeretjük őket. Ezért is töltöttünk éveket a játék fejlesztésével, amiről így úgy érezhetjük, hogy eleget tettünk, előadva azt a történetet, aminek a fő kérdése az, hogy „mennyire messzire mennél, hogy igazságot szolgáltass azon emberek ellen, akik bántották a szeretteidet?”. Ez egy igazán érzésekkel teli történet komplex, összetett témákkal, amik illenek a The Last of Us világába. Arra eléggé korán rájöttünk, hogy a Naughty Dog 35 éves történetében ez a cég leghosszabb és legnagyratörőbb játéka. Hogy egy ilyen történetet előadhassunk, a játéknak masszívnak kell lennie,” írta Neil Druckmann a játék rendezője a PlayStation Blogon. Az utolsó idézet mondatához annyit hozzátennénk, hogy emiatt lesz amúgy két lemezen a játék.

A The Last of Us természetesen több kiadásban is kapható lesz. A Special Edition egy steelbookot és egy 48 oldalas mini művészeti könyvet (ezt a Dark Horse készítette) tartalmaz. Digitális bónuszok? Egy dinamikus PlayStation 4-téma, hat PlayStation Network avatar. A Collector’s Edition ezeken túl egy ~30 centis Ellie szobrot, egy valódi méretarányú Ellie karkötő-replikát, hat kitűzőt, öt matricát, és egy litográfiát tartalmaz. Digitális pluszként a soundtrack és a művészeti könyv digitális kiadása is a gyűjtői változat része. Az Ellie Edition az eddigieken túl még Ellie hátizsákjának teljes méretű, rendeltetésszerűen használható replikáját, egy díszkitűzőt, és a soundtrackből egy 7″-os bakelitlemezt tartalmaz. A Digital Deluxe változat az összes digitális tartalmat (dinamikus téma, avatarok, soundtrack, művészeti könyv) magába foglalja. Bármelyik verzió előrendelése esetén egy PSN avatart kapunk azonnal Ellie tetoválásával, a játékban pedig egy tölténykapacitásos upgrade-et kapunk (kapásból több lőszer fér el Ellie pisztolyában), és a kraftoláshoz egy kézikönyv is jár, ami révén azonnal kraftolós recepteket és fejlesztéseket biztosít.

A The Last of Us Part II-es sajtórendezvényről 26-án láthatunk majd esetleg videókat. A játék pedig február 21-én jön PlayStation 4-re. (Ez egy héttel korábban van mint a legutolsó lehetséges dátum, és már előtte is hallottuk a februárt…)

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu