Warcraft III Reforged: az első képek

Ugye nem felejtettük el, hogy a Blizzard nem csak a World of Warcraftból hozott össze egy Classic kiadást, hanem egy másik résszel is vannak tervei?

„Az első Warcraft III Reforged béta pár órája került fel! A verzió neve Béta Hét 0 RC5 (végső kiadásra jelölt változat). Ideje meglesni!”, írta a Twitteren Martin Benjamins, aki programozóként és adatbányászként foglalkozik. Ez a két kép az első fecskének tekinthetőek – a Blizzard a tavalyi BlizzCon óta nagyon is hallgatott a Warcraft III felújításáról (miközben a World of Warcraft Classic megjelent…), úgyhogy a két, menüből származó látnivaló is több a semminél. Esélyes, hogy a BlizzCon során terveznek egy bétát a játéknak…? (A teljes kiadásban a Reign of Chaos és a Frozen Throne kiegészítő, továbbá egy frissített világszerkesztő, és a Battle.nettel kapcsolatos közösségi és matchmaking funkció is lesz.)

„Orgrimmar megalapítása. Lordaeron összeomlása. A Lángoló Légió uralma. A Lich Király felemelkedése. A veteránok és az újoncok ezeket a fontos eseményeket fogják átélni Azeroth történetében úgy, ahogy eddig még sosem a Warcraft III: Reforgedban, mégpedig négy eltérő frakció szemszögéből: a tekintélyes Orkok, a nemes emberek, az ősi Éjelfek, és az alattomos Élőhalott Ostor szempontjából.

A Warcraft III: Reforgedban minden karakter, struktúra és környezet újra lett alkotva, hogy kihangsúlyozzák a világ mélységét, dimenzióit és személyisségét. A Warcraft III története, ami több mint hatvan kampánybeli küldetésen át tart, egy epikus újramesélésben kerül elő a Reforged kiadásban több mint négy órányi játékbeli jelenettel, illetve újrarögzített szinkronnal, amik új életet lehelnek a kulcsfontosságú karakterek legkorábbi ábrázolásába (pl. Sylvanas Windrunner, Arthas Menethil),” írta még novemberben a Blizzard a Warcraft III: Reforgedról, aminek elvileg idén kellene megjelennie PC-n.

Mostanában a Blizzard körül eléggé forró a levegő, és erről a hét során több alkalommal is diskuráltunk (ma pedig már a Blizzard elnöke is reagált az ügyre – erről külön lesz szó). A további képeket (versus, kampány hátterek, töltőképernyők, skinek, karakterek arcképei) a Wowhead oldalán meg lehet tekinteni. Nagyon sok van belőle!

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu