Dögös női karakter tér vissza a Mission: Impossible 7-8-ban

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible 7 már eddig is impozáns sztárlistája ezáltal tovább erősödött.

Vanessa Kirby, akit már láthattunk a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ban, illetve a Mission: Impossible – Utóhatásban is, ismét visszatér az utóbbi a franchise-ba. Korábban Christopher McQuarrie író-rendező jelentette be a csatlakozásokat, ám most maga a színésznő újságolta el a hírt.

Vanessa Kirby a brit Glamournak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy épp most fejezte be a Mundruczó Kornél-féle (Jupiter holdja) Pieces of a Woman forgatását, amelyet „rendkívül intenzívnek és sötétnek” érzett. Ezután beszélt arról, hogy az új Mission: Impossible-re való felkészülés közben talán kicsit fel tud majd oldódni– tehát Kirby már készül a folytatásra.

Aki talán már elfelejtette: Kirby a Fehér Özvegy nevű fegyverkereskedőt játszotta az Utóhatásban, tehát ugyanez a kereskedőnő tér majd vissza az egyszerre forgó hetedik vagy nyolcadik rész valamelyikében, vagy akár mindkettőben. Persze, egyelőre ezt nem tudni pontosan, mint ahogy azt sem világos, milyen sztori miatt forgatja McQuarrie egyszerre a két filmet.

A szereplőgárda mindenesetre tényleg lenyűgöző: a főszereplő Tom Cruise mellett ismét visszatér Rebecca Ferguson, az elmaradhatatlan Simon Pegg, Henry Czerny (az első film Kittridge-e), sőt, nagy eséllyel Ving Rhames is visszatér. Emellett új arcokat is láthatunk majd: Nicholas Hoult (Mad Max: A harag útja), Shea Whigham (Gengszterkorzó), Pom Klementieff (A galaxis őrzői vol. 2.), valamint Hayley Atwell (Carter ügynök).

A Mission: Impossible 7-et 2021. július 23-án, a nyolcadik rész pedig 2022. augusztus 5-én kerül majd a mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu