Death Stranding: végre kiderült, mikor érkezik a PC-s verzió

Az 505 Games és a Kojima Productions közösen bejelentették, hogy a Death Stranding az Epic Games Store-on és a Steamen egyaránt június 2-ától lesz kapható, tehát egyik üzlet sem kap tehát semmilyen ideiglenes exkluzivitást. Természetesen a PC változatot sok extrával bolondították meg: többek között Photo Mode-ot, korlátlan fps-t, ultra-szélesvásznú (ultra-wide screen) monitorok támogatásával, továbbá jó pár egyéb kozmetikai kiegészítővel bővül majd. Hideo Kojima legújabb és egyben legmegosztóbb játéka az ígéretek szerint maximálisan kiaknázza a bivalyerős számítógépeket, illetve most sajnálom, hogy a Geforce Now nem támogatja a 4K-t, mert ezt a játékot megnéztem volna egy 24GB-os Tesla teljesítményével, mindent kimaxolva.

A grafikai extrákon felül emellett tartalmi extrákat is kapnak azok, akik akik a megjelenés napján lecsapnak a játékra. Például egy válogatást a The Art of Death Stranging művészeti könyvből, továbbá a zenei anyag 10 percnyi soha nem hallott felvétellel, illetve egy Ludens mask sunglasses, egy arany és ezüst power skeleton, all-terrain skeleton és armour plate tárgyakkal is többek lehetnek. Sőt, akik már előrendelik a játékot, azok ezeken felül néhány HD wallpapert, egy Chiral gold napszemüveget és kalapot, továbbá egy arany és ezüst speed skeletonnal és armour plate-et kaphatnak. Nagyon megy hát a hype vonat PC-n is, több hónappal a PS4 megjelenése után.

A Death Stranding tesztjét itt olvashatjátok, nekünk nagyon pozitív élmény volt a játék.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu