Halo 3 és ODST: itt vannak az első képek a PC-s verziókból!

A 343 Industries pár kulisszatitkot is elárult Halo 3-ról: a legendás sorozat harmadik részének PC-s megújulásáról.

Minden idők egyik leghíresebb Halo-része (az utolsó, amelyet maga a Bungie fejlesztett még Xbox 360-ra) rövidesen megérkezik PC-re. A tavalyi Halo Reach, az idei Halo 1, illetve a Halo 2 béta után itt az idő, hogy szemügyre vegyük a Halo 3-mat is. A 343 Industries pár képet felvillantott harmadik részből, továbbá bónuszként még az ODST-ből is.

„Ha minden a terv szerint halad, akkor nem kell már sokáig várni arra, hogy a Halo 2 is hivatalosan megjelenjen PC-re (tegyük gyorsan hozzá: már MÁSODSZOR, hiszen 2007-ben már írtam e játék PC-s verziójáról, mondjuk nem volt valami fényes konverzió… – BadSector) és jöhet utána a Halo 3 is!” – jelentette ki Tyler Postums Davis community manager a Halo remake-ek hivatalos blogján. Davis egyébként home office-ban, a garázsban dolgozik (tehát ez tényleg egy igazi „garázsfejlesztés”, haha), a számítógép bal oldalán ott a macskaalom tartály (beleértve fényképen jól kivehető macskaürüléket is), a jobb oldalán pedig ott az sportkocsija.

No de térjünk át cikkünk tárgyára, a Halo 3 képeire, amely tisztább, jobban kivehető grafikát és magasabb felbontást ígér, de azért csodára nem szabad számítani, például a fák vegetációjának kidolgozása továbbra is a jó öreg Xbox 360-as időket idézi.

Állítólag sokat javult viszont a kezelőfelület, a text chat és egyéb olyan funkciók, amelyek részben a szingli, részben a multiplayer részhez szükségesek PC-n. Emellett a PC és Xbox crossplay megoldásán is sokat kellett dolgozni, továbbá Davis szerint akadtak hangproblémák is, amelyeket helyre kellett ütni.

Az Xbox konzolokon egyébként már régóta megvan a feljavult grafikájú Master Chief Collection, amelyet természetesen 4K-ra is felhúztak az Xbox One X-nél, szóval pazar látványban már ott sincs hiány, viszont a Halo 3 (a Halo Reach-hez hasonlóan) most kerül ki először PC-re. És akkor lessétek a képeket alant. (Az első két kép Halo 3, a másik kettő Halo: ODST) Mi a véleményetek róluk?

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu