Mass Effect Trilogy: felújításra készül az Electronic Arts?

A Mass Effect első három része felülmúlta az Andromedát (jó, azért a 3 befejezése kivetni valót hagyott eleinte maga után…) – lehet, hogy ezt kiaknázhatja az Electronic Arts.

Tegnap beszámoltunk már a kiadó üzleti eredményeiről, illetve arról, hogy több játékuk is ingyenes next-gen frissítést fog kapni (és ezek között biztos ott lesz az Apex Legends is – túl későn jött ki ahhoz, hogy az EA elhanyagolja). Azt is említettük, hogy az április elsejével elkezdődött üzleti évben az Electronic Arts 14 játékot szeretne kiadni. Ezt most listázzuk: Burnout Paradise Remastered (Nintendo Switch), Command & Conquer Remastered (PC), Medal of Honor: Above and Beyond (Oculus – VR!), FIFA 21, Madden NFL 21, NHL 21, egy be nem jelentett EA Sports játék, egy további EA HD cím, az EA partnereitől négy játék, illetve két mobilos, puha rajt (kisebb régiókban/lefedettséggel válnak elérhetővé).

Tegnap – anélkül, hogy egyáltalán tudtunk volna bármiről is! – felvetettük zárójelesen, hogy a be nem jelentett HD felújítás a Mass Effect-trilógiához köthető. Erre tessék, Jeff Grubb a VentureBeatnél velünk egy hullámhosszon van, és pont azt mondja, hogy Shepard történetéből lesz egy felújítás. Nem lenne rossz ötlet: ezzel újabb konzolokon (PlayStation 4, Xbox One, de a PC is megkapná…) elérhető lehetne a Mass Effect a visszamenőleges támogatás, a streamelés (PlayStation Now) nélkül, és ebből az Electronic Arts egy tonna lóvét kereshetne. We’ll bang, ok?

Érdekesség, hogy az Electronic Arts további megjelenéseket tervez a Nintendo Switchre, de itt azért megkérdőjelezzük, hogy mire gondolhatnak. A FIFA esetében ugyanis rövid időn belül tettek a nagy N hybrid platformjára, és már tavaly is egy Legacy Edition verziót adtak ki a Switchre. Azaz: frissítették a csapatok listáját, és kb. ezzel el is intézték. Egy sima roster patch. Ennél azért többet érdemel a Nintendo Switch. Grubb szerint az Apex Legends is felüti majd a fejét rajta. Lenne benne ráció.

Majd meglátjuk.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu