Fable: oly sok év után visszatér a legendás sorozat PC-re és Xbox Series X-re [VIDEO]

A Forza Horizon készítői fejlesztik majd ezt az új akció-kalandjátékot, a Fable-sorozat új részét.

Ez volt az egyik legjobban várt cím az Xbox-rajongók részéről, most viszont végre kijelenthetjük, hogy az új Fable-t hivatalosan is bejelentették és visszatér PC-n, illetve Xbox Series X-en is. A fejlesztőcsapat ezúttal az a Playground Games, amely a rendkívül népszerű Forza Horizonon dolgozott, ugyanakkor több részletet erről az akció-RPG-ről még nem tudunk.

Az Xbox Games Showcase-en pusztán egy játékmenetet nem tartalmazó trailert mutattak be, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, amelyben a legendás első rész, melyet még az azóta eltűnt Lionhead Studios fejlesztett és az ezeréves Xboxon játszottam még 2003-ban.

Jelenleg még nincs információ a történetről, vagy a játékmenetről. Érdekes kérdés, hogy mi lesz ebből a játékból, hiszen az előző részek – a játék megjelenésének korszakához képest – a hatalmas szabadságot adtak abban a tekintetben, hogy miképpen alakítjuk hősünk jellemét: negatívnak, vagy pozitívnak és miképpen reagáltak rá az játékban szereplő NPC-k – Albion lakossága.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu