Charlize Theron: kemény dologra kényszerítették Az olasz meló során! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az olasz meló (angol címe: The Italian Job) című filmben „nagyon sértő” dologra kényszerült Charlize Theron, amelynek révén viszont igazán megedződött.

Tíz évvel korábban, vagy mondjuk egy olyan klasszikusban látva, mint Az ördög ügyvédje, senki sem gondolta volna Charlize Theronról, hogy korunk egyik legkeményebb női akciósztárja lesz. A Mad Max: A harag útja című filmben azonban egy olyan emlékezetes akcióhős szerepet kapott, amely óta egyre több hasonló alakításhoz kérik fel. Ugyanakkor ez koránt sem volt mindig így: az egyszerre vonzó és kemény színésznő bevallása szerint a 2003-as Az olasz meló forgatása miatt a férfi színésztársaihoz képest még plusz hathétnyi edzés kényszerítettek rá az alkotók.

Theronnal a Comic-Con@Home folytatott egy beszélgetést az amerikai IGN. Theron itt arról beszélt, hogy ennél a filmnél tudatosult benne, hogy még mindig milyen tévképzetek keringenek a nőkről a szakmán belül. Bár a film cselekménye leginkább a verdákra összpontosult, azonban ettől függetlenül a színészeknek is bele kellett adniuk apait-anyait, szellemileg és fizikailag egyaránt. Nem semmi volt rajtuk a nyomás!

„Elég igazságtalan volt a folyamat!”

– állította Charlize Theron. „Én voltam ott az egyedüli nő a férfitársaságban, és világosan emlékszem, hogy amikor megkaptam az előkészületek ütemtervét kézhez kaptam, nekem hat héttel hosszabb kemény edzést írtak ki a többi férfihez képest, ami igazán sértő volt.”

Ettől függetlenül a színésznőt ez mindez csak „feltüzelte”: úgy döntött, hogy volt vele, hogy ha erről szól a játék, hát akkor legyen így. Állítása szerint az is hajtotta, hogy lehagyjon mindenkit. Beszélt a főszereplő Mark Wahlbergről is, aki az egyik gyakorlat során annyira émelygett a 360 fokos pörgésektől, hogy félre kellett állnia hányni.

Theron már akciófilmes karrierje kezdetén be akarta bizonyítani, közönsége és a szakma számára, hogy ő nem az a nő, akik képtelen felvenni a kesztyűt a nála jóval nagyobb fickókkal szemben.

Legutóbbi filmjéről, A halhatatlan gárdáról itt olvashatjátok a kritikát.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu