Késni fognak a Song Of Horror konzolos verziói!

Az eddig tervezett október 29-ei megjelenéshez képest viszonylag jóval későbbi időponttól érdemes lesz csak PlayStation 4-en és Xbox One-on keresni a játékot.

A Raiser Games a Twitteren közölte a világgal, hogy bár eddig az volt a terv, hogy a túlélő horror műfajú Song of Horrort elvileg október 29-én adnák ki PlayStation 4-en és Xbox One-on, erről lemondtak, és csak 2021 első negyedévében, tehát legkésőbb március végén fog a konzolos átirat napvilágot látni. A közleményük szerint nehéz döntést hoztak, amit talán megértünk: sok belső párbeszéd és tényező hatására döntöttek a halasztás mellett.

A konzolos verzió esetében is a lehető legjobb minőséget szeretnék megvalósítani, hogy a közösségnek az eredeti PC-s kiadáshoz közeli legyen a port, és az lett számukra az evidens, hogy az eddigi munkálatok után nem tartottak még ott, és nem akartak valami csalódást keltőt kiadni a kezeik közül (magyarul: gyenge teljesítményt mutat fel jelenleg a Song of Horror PlayStation 4-en és Xbox One-on is). Tudják jól, hogy ez nem valami jó hír, de szerintük a halasztással a lehető legjobb élmény elérhetővé válik, és így azt kapják a konzolosok, amit megérdemelnek (és nem pedig valami összecsapott portmunkát). Aztán megköszönték a megértésünk és a támogatásunk.

A történet szerint Sebatian P. Husher, egy híres író eltűnt a családjával együtt, és a szerkesztője kiküldte az asszisztensét a házához, hogy megnézze, mi is van vele… csak aztán ő is eltűnt, és ezek az eltűnések egy láncreakciót indítanak be: az emberek eltűnése miatt a The Presence (magyarul kb. A jelenlevő lény) a felelős. Egy dinamikus horrorélményre számíthatunk, és a lény mögött egy fejlett mesterséges intelligencia lesz, ami a cselekedeteinkhez igazodik. A szkriptelt jelenetek helyett természetes módon fog felépülni a feszültség, és 13 játszható karakter lesz – ők mind a saját módjukon élik át majd a történetet, eltérő szemszöggel, és egyedi módon adnak hozzá a nyomozáshoz egyet s mást. A döntések és a cselekedetek a világot is megformálják, és egyesek a természetfeletti dolgok ellen lesznek hatásosak. A haláluk pedig végleges lesz. Ha valamelyikük meghal, egy másik karakter felett kell átvennünk az irányítást, hogy folytassuk a nyomozást. Helyszínek: egy antikvárium, egy elhagyatott kolostor és egy elmegyógyintézet.

A Song of Horror tehát csak 2021 első negyedévében jön ki PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de mi gyanítjuk, hogy ebből PlayStation 5, Xbox Series verzió lesz. PC-n már elérhető a játék.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu