Ilyen lehetne a God of War belső nézettel [VIDEO]

A 2018-ban PlayStation 4-re megjelent Sony Interactive Entertainment Santa Monica-alkotás igazán más is lehetne.

Speclizer, egy YouTube-os egy olyan videót közölt, amiben nyolc percen keresztül nézhetjük, hogy milyen is lenne a God of War, ha az belső nézetet használt volna. Ezt egy mod segítségével érte el, és persze a jelenetek során kicsit szokatlannak fog az hatni, ahogy Kratos és Atreus között váltakozik a szemszög (ez „külső” nézettel például a Szomszédokban is alkalmazva volt, angol kifejezéssel élve shot-reverse shot ismétlés, amikor mindig csak egy karaktert láthattunk a képernyőn beszélni).

A YouTube-os beágyazott videó esetében felhívnánk a figyelmet két dologra. Egyrészt, spoilereket tartalmaz, így aki nem játszott még a God of Warral, neki nem javasoljuk a megtekintést, ha esetleg a közeljövőben tervezi Kratos és Atreus kalandjainak bepótlását. Másrészt, 5 perc 21 másodpercnél igencsak komikusan hat az, ahogy Kratos mintha a fenekéből húzná elő a fegyverét! Jó, azért ilyesmit régebben is láttunk (pl. a Quake III Arena két évtizede hasonlóan vetette elő a karakterekkel a kért fegyvert, és az ugyebár egy FPS volt, szóval a példa fekszik), de még ma is gyakran alkalmazott technikának nevezhetjük.

Van itt egy másik beembeddelt videó is, de ez már Speclizer Twitteréről származik. Ebben Kratos egy láthatatlan Baldurral küzd. Ezt úgy hozta össze az illető, hogy a játék fájljainak buherálása… balul sült el. Azért egy ilyen karakterrel nem olyan egyszerű megküzdeni (és… hogy ne nagyon spoilerezzünk, ennek a csatának a végkimenetele az egyik legsúlyosabb tényező az északi mitológiában felbukkanó világvége, a Ragnarok bekövetkezése mögött…!).

Ha már Ragnarok, nagy eséllyel God of War: Ragnarok címmel készül a 2018-as PlayStation 4-exkluzív folytatása, ám ebben az esetben nem tudjuk, hogy csak PlayStation 5-re készül-e, vagy esetleg egy PlayStation 4-es átiratot is kapni fogunk belőle. Sajnos Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója is csak ködösített ezzel kapcsolatban…

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu