Overwatch-riválison dolgozik a Take-Two-nak a 31st Union

Ex-Blizzardos vezet egy stúdiót egy másik kiadónál – egy multiplayer, karakterközpontú akciójátékon dolgozik a 31st Union.

MauroNL3 a Twitteren több részletet közölt a játékról, ami a Take-Two-nak (pontosabban annak 2K divíziójának…) készül. Az álláshirdetésekből össze lehet ollózni, hogy a 31st Union 2019-ben jött létre, és ezt Michael Condrey és Michael Shu vezeti. Előbbi a Sledgehammer Games (Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: WWII) társalapítója volt, míg utóbbi a Blizzardnál húzott le két évtizedet, és az Overwatchnak ő volt a vezető írója.

A 31st Union Kaliforniában, illetve Spanyolországban van jelen, és több mint 30 szabad munkahelyük van. A listázásokból összerakta, hogy egy multiplatform AAA játékon dolgoznak, amihez az Unreal Engine 4-et veszik igénybe. Ez egy „multiplayer, karakter-akciójáték” lesz – ezt a jelzőt a senior szoftvermérnöki pozícióban meg is említi a Take-Two, ami más pozícióknál akció, lövöldözős vagy multiplayeres játékokban szerzett tapasztalatot vár el a jelentkezőktől. Egy másik hirdetésben pedig nyíltan ezt írják: „Gyere, és segíts nekünk a multiplayer akciójátékok jövőjének felépítésében!”

A játék egy gazdag, lenyűgöző világban játszódik változatos karakterekkel, nagy méretű, benépesített 3D-s környezetekben. A karaktereket sokszínű és innovatív jelzőkkel látták el, és a kiadó szerint a játékosok évekig szeretni fogják őket. A jelentkezők között elvárás a fegyverek, járművek és mindenféle mechanikus objektumok textúrázása, vagy a jelenetek és más filmszerű eseményekben szerzett tapasztalat, de mondhatnánk azt is, hogy lenyűgöző, és technikailag kifinomult audióra is szükségük van.

A stúdió több ex-Sledgehammer Games és ex-Visceral Games alkalmazottal rendelkezik. Condrey elkötelezett amellett, hogy a tiszta lappal nyitott stúdió megőrizze a kultúráját, és a kreatív folyamatban is megemlítette a változatosság/ sokszínűség fontos szerepét. Ettől függetlenül várnunk kell még valószínűleg másfél-két évet, hogy a még névtelen játék megjelenjen.

És a jellemzőkből tényleg az jön át nekünk, hogy az Overwatch ellen szeretnének riválist indítani, feltehetőleg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu