Robert Rodriguez Hypnotic című filmjének forgatása idén ősszel kezdődik Alice Bragával és Ben Affleckkel

MOZI HÍREK – Az Alita: Battle Angel rendezője visszatér a Hypnotic című pszichedelikus thrillerrel.

A még 2018-ban bejelentett Hypnotic egy pszichedelikus akcióthriller egy nyomozóról, aki egy eltűnt lányát és egy titkos kormányprogramot érintő rejtélybe keveredik, miközben egy sor lehetetlenül magas színvonalú bűncselekmény után nyomoz. A film forgatókönyvét Rodriguez és Max Borenstein (Godzilla-franchise, A terror) írta. Rodriguez, a Studio 8 vezérigazgatója, Jeff Robinov és kollégái, Guy Danella & John Graham a Solstice Studios producerei.

A film forgatása 2021. szeptember 20-án kezdődik a texasi Austinban. A Hypnotic rendezője Robert Rodriguez, a főszerepekben az Oscar-díjas Ben Affleck (Argo, Batman Superman ellen) és Alice Braga (Dél királynője, Isten városa) látható. A film forgatását eredetileg 2020 áprilisában kezdték volna el, de a koronavírus járvány és biztosítási problémák miatt leállították.

Ez lesz Rodriguez első filmje a 2019-es Alita: Battle Angel óta, bár a The Mandalorian egyik epizódját ő rendezte. Braga legközelebb James Gunn The Suicide Squad című filmjében lesz látható Margot Robbie, Idris Elba és Viola Davis oldalán. A 2002-es Isten városa főszerepével vált ismertté. Öt évadon át játszotta a Queen of the South című sikersorozat főszerepét, nemrég pedig Luca Guadagnino We Are Who We Are című limitált sorozatában szerepelt. Mellékszerepeket játszott olyan kasszasikerekben is, mint a Legenda vagyok és az Elysium.

Affleck még mindig sokféle szerepkörben

Ben Affleck legközelebb George Clooney Tender Bar, Ridley Scott The Last Duel és Adrian Lyne Deep Water című, idén megjelenő filmjében lesz látható. Emellett a DC The Flash című filmjében még egyszer újra eljátssza Batman szerepét. A Studio 8 egy filmkészítők által irányított vállalat, amely arra összpontosít, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsen ki a filmkészítőkkel, hogy fejlesszen, termeljen és szerezzen meg potenciális sátoros és presztízsfilmeket egyaránt.

A Studio 8 a filmkészítőkkel és a tehetségekkel együttműködve teszi lehetővé egyedi kreatív elképzeléseik megvalósítását, és juttatja el azokat a közönséghez világszerte. A Studio 8 alapítója és vezérigazgatója, Jeff Robinov korábban a Warner Bros. vezetőjeként dolgozott, és a Warner Bros. Pictures Group elnöki posztját töltötte be.

A Solstice Studios egy Los Angeles-i székhelyű, független filmes cég, amelyet 2018 októberében alapítottak. A stúdió játékfilmeket fejleszt, teljes egészében finanszíroz, gyárt, nemzetközi szinten értékesít és forgalmaz az Egyesült Államokban széles körben. A cég partnerségben áll az Ingenious Mediával.

A Solstice első filmje, az Unhinged, az Oscar-díjas Russell Crowe főszereplésével tavaly nyáron került először új filmként az amerikai mozikba. A Solstice csapata 5 milliárd dolláros gyártási múlttal rendelkezik. A vállalat vezetői csapatához tartozik Mark Gill elnök-vezérigazgató, Lisa Ellzey termelési vezető, Guy Botham koprodukciós vezető, Vincent Bruzzese marketing/stratégiai vezető, Crystal Bourbeau akvizíciós és nemzetközi vezető, Trey Yasuda üzleti és jogi vezető, Shaun Williams pénzügyi igazgató és Shari Hardison, az amerikai forgalmazás vezetője. A Solstice Studios az utóbbi időben azzal került be a hírekbe, hogy a Mark Wahlberg főszereplésével készült Joe Bell és Gerard Butler A repülőgép című filmjét levették a forgalmazási listáról.

Ennek oka, hogy a Solstice úgy alakult, hogy 2000 vászon fölötti moziforgalmazást végezzen, és az olyan zsánerfilmeknél, mint a Joe Bell, ez nem volt lehetséges. Remélhetőleg semmi baj nem lesz a Hypnotic gyártásával. A Hypnotic megjelenési dátumát még nem jelentették be, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor a film 2022 végén debütálhat.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu