Itt van Harrison Ford első fényképe az Indiana Jones 5 forgatásáról!

MOZI HÍREK – Harrison Fordot az Indiana Jones 5 forgatásán látták, ismerős cuccokban.

 

Indiana Jones visszatért! Harrison Fordot most a közelgő Indiana Jones 5 folytatásának forgatásán szúrták ki. A színészt a rettenthetetlen régész ikonikus ruházatában látták, beleértve a szeretett kalapot, valamint a már megszokot maszkot, ahogy a most 78 éves Ford egy utolsó kalandra készül.

„Exkluzív fotó, amit most kaptunk! Harrison Fordot az Indiana Jones 5 forgatásán látták.” – olvasható a képaláírásban, a rajongók pedig biztosan nagyon izgatottak lesznek, hogy a színészt újra karakterében láthatják, különösen azután, hogy annyi kudarc hátráltatta a közelgő ötödik film forgatását.

Most, hogy a forgatás már javában zajlik (egyes források szerint a produkció már egy nap késésben van), a következő hetekben még sok mindent láthatunk az Indiana Jones 5-ről. Bár a cselekmény részletei továbbra is szigorúan őrzött titok maradnak, bár nyilvánvalóan nem eléggé titkosak, folyamatos pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint a franchise-t az űrbe küldik. Bár maga Indy nem biztos, hogy a kozmoszba robban, a hírek szerint az Indiana Jones 5 újra összehozza a kalandort régi ellenségeivel, a nácikkal, a 60-as évek űrversenyében való részvételük révén.

Ez illeszkedik ahhoz, amit eddig tudunk a filmről, Mangold ugyanis már korábban is említette, hogy Indy ötödik kalandja az 1960-as évekbe nyúlhat vissza.

Mikkelsen, a náci tudós

 

Amellett, hogy Ford újra eljátssza Indiana Jones címszerepét, James Mangold rendező nemrégiben beszélt a film mellékszereplőiről is, és több nagy nevet említett, például Phoebe Waller-Bridge-ét, Mads Mikkelsenét és Boyd Holbrookét is. Mikkelsen, akit leginkább a Hannibal című sorozatban játszott sorozatgyilkosos szerepéről ismerhetünk, a hírek szerint a film gonosztevőjét fogja alakítani, „egy náci tudóst, akit az Egyesült Államok kormánya a NASA-hoz szerződtet, hogy az űrügynökség holdraszállási kezdeményezésén dolgozzon”.

A Billions és a Fekete Párduc sztárját, Shaunette Renée Wilsont most szintén bejelentették a mellékszereplők között, ugyanezen források szerint ő fogja alakítani Mikkelsen „CIA-s kapcsolatát, aki a NASA újoncává vált náci tudós „irányításáért” felel”. Mikkelsen náci rosszfiúja mellett egy női gonosztevő is szerepel majd a filmben, akit „gonosz és brutális gyilkosként” jellemeznek, és aki Mikkelsen karaktere mellett fog dolgozni.

Egyre valószínűbbnek tűnik tehát, hogy az Indiana Jones 5. legalább részben kapcsolódik majd a valós történelemből is ismert Gemkapocs-művelethez, egy titkos amerikai hírszerzési programhoz, amelynek keretében az Egyesült Államok a második világháború végén számos német tudóst, mérnököt és technikust toborzott az egykori náci Németországból. Ezek közül sokan a náci párt egykori tagjai, néhányan pedig egykori vezetői voltak.

Az Indiana Jones 5 forgatása jelenleg is zajlik az Egyesült Királyságban, a forgatás hamarosan kezdődik Pinewoodban és a környék más helyszínein. A közelmúltban több más forgatási kép is felbukkant a neten, amelyeken egy náci vonat, sőt egy Harrison Ford maszkot viselő kaszkadőr is látható, ami sokakat arra enged következtetni, hogy egy kortalan Indy fog szerepelni a filmben. Az Indiana Jones 5 a tervek szerint 2022. július 29-én kerül a mozikba.

Forrás: Twitter user IJ Adventure Outpost

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu