Sylvester Stallone rendezi a Fantom az éjszakában TV remake-et Frank Grillo főszereplésével

MOZI HÍREK – Frank Grillo veszi át Sylvester Stallone helyét a Fantom az éjszakában limitált sorozatban.

 

A megtisztulás éjszakája: Anarchia sztárja, Frank Grillo folytatja akcióhősként a Sylvester Stallone-féle Nighthawks című neo-noir thriller limitált sorozatú remake-jében. A színész, aki leginkább a A megtisztulás franchise-ban, a Kingdom című tévésorozatban és az MCU-ban Crossbones szerepéről ismert, most megerősítette, hogy a Nighthawks sorozatban nemcsak Grillo lesz a főszereplő, hanem a rendezője sem más, mint maga Stallone.

„Az Fantom az éjszakábant limitált tévésorozatként – nyolc epizód – csináljuk újra. Én fogom játszani. Ő fogja rendezni őket, és aztán ő is benne lesz…”. – nyilatkozta Grillo.

Az 1981-ben bemutatott Fantom az éjszakában Stallone egyik kevésbé ismert filmje, és az akció ikonja az általa oly jól játszott keménykezű karaktert, Deke DaSilva őrmestert alakítja. A Londonban végrehajtott pusztító bombatámadás után egy nemzetközi terrorista (Rutger Hauer) érkezik New Yorkba, és továbbra is az a szándéka, hogy további véres pusztítást végezzen. Felkészültsége életveszélyes és alapos, de egy dolgot figyelmen kívül hagy: egy New York-i zsaru keménységét és acélos elszántságát.

A Bruce Malmuth rendezésében és Stallone mellett Billy Dee Williams, Lindsay Wagner, Persis Khambatta, Nigel Davenport és Rutger Hauer főszereplésével készült Nighthawks kiválóan alkalmas egy modernkori remake-re, és Frank Grillo főszereplésével, valamint Stallone-val a kamera mögött és előtt is, minden összetevő adott egy akcióthriller élvezetéhez. A Nighthawks segített megszilárdítani Stallone-t, mint hollywoodi megasztárt.

Grillo a lehető legizgatottabbnak tűnik, hogy Sylvester Stallone egyik filmjének remake-jén dolgozhat együtt, és a színész örül, hogy karrierje egy olyan pontján van, amikor a hősei által irányított projektekben játszhat. „Úgy vagyok vele, mint te, imádom a Rockyt, egyszerűen imádom Stallonét, és most ott tartok, hogy vele szemben ülök, és ő azt mondja, hogy én vagyok az egyetlen fickó, aki eljátszhatja a szerepet… Ez fantasztikus!”. mondta Grillo.

Frank Grillo több akciófilmes projektre is készül, legközelebb Joe Carnahan rendező Copshop című filmjében láthatjuk majd akcióhős kollégájával, Gerard Butlerrel együtt harcolni, mely. A Nevadai sivatagban egy golyózáporos Crown Vicben üvöltve a ravasz szélhámos Teddy Murretto (Frank Grillo) kétségbeesett tervet eszel ki, hogy elrejtőzzön a halálos bérgyilkos Bob Viddick (Gerard Butler) elől: megüti a zöldfülű Valerie Young (Alexis Louder) rendőrtisztet, hogy letartóztassák és bezárják egy kisvárosi rendőrőrsre. A börtön azonban nem sokáig tudja megvédeni Murrettót. Viddick saját maga szervezi meg a fogdába kerülést, és egy közeli cellában várja ki az időt, amíg be nem fejezi a küldetését. Amikor egy konkurens bérgyilkos (Toby Huss) érkezése teljes zűrzavart okoz, a növekvő fenyegetések arra kényszerítik Viddicket, hogy kreatívan cselekedjen, ha be akarja fejezni a munkát és meg akar szabadulni a robbanásveszélyes helyzetből.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu