Megtudtuk az eFootball 2022 hivatalos PC gépigényét

A Konami nyilvánosságra hozta az eFootball 2022 hivatalos PC -rendszerkövetelményeit.

 

Az eFootball 2022 az Unreal Engine 4 -et fogja használni. Konami szerint ez a motor teljesen új módot kínál a játékosok animációinak bemutatására, az 1v1 csatákra összpontosítva, valamint a támadás és a védelem frissített parancsait.

Már csak néhány hetet kell várni, hogy megismerjük a labdarúgás új korszakát a PES -sagában. És hogy az eFootball szeptember végén jelenik meg, egy ingyenes játék, mint szolgáltatás, amely minden platformon elérhető (kivéve a Nintendo Switch -et), amely teljesen meg akarja változtatni az éves sportjátékok paradigmáját. Míg ez a „PES 2022” egy további fejlesztési évet ért el, és ígéretet tesz arra, hogy generációs ugrást kínál a Konami -sagához, minimális és ajánlott PC -követelményei a legkedvezőbbek. Olyannyira, hogy egy majdnem 10 évvel ezelőtti géppel is játszhat vele.

A Steamen keresztül megjelent minimális követelmények az eFootball PC -n lehetővé teszik a játék élvezetét a régebbi számítógépek széles skáláján. Valami várható volt, tekintve, hogy az eFootball iOS -re és Androidra is megjelenik, ugyanazt a játékélményt ígérve, mint a PS5 és az Xbox Series X | S konzolok. De visszatérve a témához, ha van egy 10 éves processzorod és egy 5 generációs grafikus kártyád, akkor játszhat az eFootball játékkal. Ilyen egyszerű az egész.

 

EFootball minimális követelmények PC -n

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i5-2300 / AMD FX-4350
Memória: 8 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 660 Ti / Radeon HD 7790
HDD: 50 GB szabad hely

 

eFootball ajánlott követelmények PC -n

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)
Processzor: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600
Memória: 8 GB RAM
Grafikus kártya: GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 590
HDD: 50 GB szabad hely

 

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu