Na ne! Tom Hardy csak nem Venom-kameót sejtet a Pókember: Nincs hazaút című filmhez?!

MOZI HÍREK – Egy új kép Tom Hardyról tovább táplálta az elméletet, miszerint Venom feltűnik a Pókember: Nincs hazaút című filmben.

 

A régóta várt crossover Tom Hardy Venomja és Tom Holland Pókembere között sokkal hamarabb megtörténhet, mint először gondoltuk, mivel Hardy-t egy Pókember: No Way Home produkciós sapkában látták, miközben a Sony közelgő folytatásához, a Venom 2. – Vérontó sajtóútjára készül. Bár ez még messze nem megerősítés (Tom Hardy végül is szeret baseball sapkát viselni), lehet, hogy a színész csak szórakozik egy kicsit, és ugratja a rajongókat, hogy mi várható a várva várt Pókember-folytatásban.

Tovább erősíti ezt az elképzelést, hogy úgy tűnik, a képet először Lin Oeding tévés rendező osztotta meg, és azóta eltávolították, ami arra utal, hogy Tom Hardy kalapviselése valóban potenciális spoilert tartalmaz. Persze az is elképzelhető, hogy a sapka egyszerűen csak egy ajándék a produkciós csapattól, amit Hardy azért kapott, mert Venom szerepén keresztül a Marvel világába is bekapcsolódott. Bármi is legyen a helyzet, az biztos, hogy a rajongók még izgatottabban várják, mit tartogat a Pókember: Nincs hazaút.

A Hardy által viselt Pókember: Nincs hazaút sapkasztori ráadásul aztán történt, miután a színész néhány érdekes megjegyzést tett Venom jövőjével kapcsolatban a nagyvásznon. „Van egy Venom-Verse, van egy Spider-Verse, vannak multiverzumok, van mindenféle kánon, történet és mitológia, amit oldalirányban és időben előre is felfedezhetünk” – mondta Hardy a multiverzumok lehetséges összeolvadásáról. „Azt hiszem, a megfelelő emberekkel és a megfelelő tervezéssel, a közönség visszajelzéseivel, és azzal, hogy megértjük, hogy a megfelelő döntéseket a megfelelő időben kell meghozni…”

Hardy egy ideje már nagyon nyíltan beszélt arról, hogy szeretné, ha Eddie Brock találkozna Peter Parkerrel a vásznon, a színész azt mondta, hogy „vétek lenne, ha nem próbálnék meg valamiféle kapcsolatot irányítani. Nem csinálnám a munkát, ha nem lennék éber és nyitott minden lehetőségre vagy eshetőségre, vagy nem lennék izgatott emiatt”. Egy ideje már keringenek pletykák arról, hogy Hardy Venomja megjelenik a Nincs hazaútban, sokan úgy vélik, hogy a szimbióta antihőst már a legutóbbi trailerben is kiszúrták. Bár sokan elvetették, hogy helyette a gonosztevő Lizardot láthatjuk.

A Venom 2. – Vérontó a tervek szerint 2021. október 1-jén kerül a mozikba, a Pókember: Nincs visszaút pedig 2021. december 17-én, az MCU negyedik fázisának részeként.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu