Stefanie Joosten szerepelni fog a Vengeance is Mine és a Wanted: Dead játékokban, de a szerepe egyelőre ismeretlen

Azt már tudjuk, hogy Stefanie Joosten tehetséges, hiszen ő volt Quiet a Metal Gear Solid V-ben, képességeit pedig most újra kamatoztathatja a 110 Industries mindkét projektjében, a Vengeance is Mine-ban, illetve a Wanted: Dead-ben.

 

 

A Tokyo Game Show 2021-en jelentette be a 110 Industries a hírt, miszerint Stefanie Joosten kreatív direktora lesz a Vengeance is Mine-nak, valamint az átvezetők rendezője lesz a Wanted: Dead-ben. Ugyanakkor a színésznőt nem kötik majd le teljesen direktori feladatai, hiszen mint kiderült, szerepelni is fog mindkét címben.

Stefanie szerepeiről egyelőre nem sokat tudunk, a következőket nyilatkozták róla:

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Stefanie is velünk van,” – mondta Sergei Kolobashkin, a 110 Industries alapítója és fő kreatívja. „A hölgy japán cégeknél szerzett tapasztalata pontosan az volt, ami itt nekünk kellett. Globálisan is elismert profi lett mostanra belőle.”

Jelen pillanatban tehát nem tudjuk pontosan milyen szerepeket is kapott a 110 Industries-tól Joosten. „A Stefanie által játszott szerepeket jelenleg titokban tartanánk,  viszont legyetek résen, hamarosan friss hírekkel jelentkezünk lenyűgöző világainkról, s az azokat benépesítő különös karakterekről.” – olvasható a stúdió hivatalos nyilatkozata.

A Vengeance is Mine is olyan kaland lesz, amelyben egy lépegető mechát irányítva manipuláljuk az időt, míg a Wanted: Dead egy hack and slash közelharci akciójáték lesz. Mindkettő érkezik PS5-re, Xbox Series X-re és PC-re. A 110 Industries szintén bejelentett egy Red Goes Faster című játékot, amiben intergalaktikus versenyeken veszünk majd részt.

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu