GoldenEye 007: A mitikus FPS hamarosan visszatér? Egy németországi esemény reményt ad a játékosoknak

A Rare által 1997-ben Nintendo 64-re kiadott GoldenEye 007 hamar kultikus játékká vált, elsősorban a többjátékos módjának köszönhetően. A Nintendo Switch online bővítményének megjelenésével, amely Nintendo 64-es és MegaDrive-játékokat is tartalmaz, sok játékos szeretné újrajátszani a címet.

 

E játékosok most egy Németországban történt eseménynek köszönhetően elkezdhetnek nagyon reménykedni. Az Eurogamer szerint a GoldenEye 007-et most törölték a „fiatalok számára veszélyt jelentő” játékok listájáról. Ez a lista megakadályozza, hogy az érintett játékokat kiskorúaknak árulják, de 25 évente felülvizsgálják. A GoldenEye 007 esetében ez a felülvizsgálat a tervezett időpont előtt történt, ami arra utal, hogy egy Nintendo partner, vagy maga a Nintendo kérte ezt. A Rare FPS-e mellett a BloodRayne angol és a BloodRayne 2 amerikai változata is remastereket kap november 18-án.

Ezeknek a remastereknek az érkezése, valamint a Nintendo 64-es játékokat tartalmazó Switch Online bővítmény megjelenése alapján a sokan elképzelhetőnek tartják, hogy a GoldenEye 007 hamarosan csatlakozik a szolgáltatás katalógusához. Egyelőre azonban még semmi sem biztos. Egyrészt a Nintendo nem jelentett be semmit erről. Másrészt a Rare jelenleg a Microsoft tulajdonában van, míg a GoldenEye jogai az MGM és a Danjaq tulajdonában vannak. A GoldenEye 007 visszatérése tehát a felek közötti megállapodás függvénye, amit egyelőre semmiképpen sem jelentettek be. Emlékszünk, hogy a GoldenEye 25 projektet, amely a játék remake-jének elkészítését célozta, a jogtulajdonosok követelése miatt le kellett állítani.

Forrás: JeuxVideo

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu