Jelentősen csúszik az új Transformers és Star Trek film megjelenési dátuma

A Paramount bejelentése szerint a Transformers és a Star Trek-saga új filmjei 2023-ra csúsznak, és már nem 2022-ben érkeznek

 

A Star Trek és a Transformers a legújabbak a késések sorában, amelyek a globális COVID-19 járvány kitörése óta megrázzák a filmipart. A múlt hónapban a Disney több Marvel-filmet, valamint az Indiana Jones 5-t is elhalasztotta. Bár a mozilátogatók az elmúlt hónapokban visszatértek a mozikba, a megjelenési dátumok továbbra is bizonytalanok.

Az eredetileg 2023 júniusára tervezett új Star Trek-filmet most 2023. december 22-én mutatják be. Az új filmről egyelőre keveset tudni, csak annyit, hogya rendező a Scarlet Witch és a Vision rendezője, Matt Shakman lesz, a forgatókönyvet pedig Josh Friedman és Cameron Squires írja.

MOVIE NEWS - A Star Trek rajongók megnyugodhatnak, hiszen a pletykákat eloszlatta a Paramount örömteli bejelentése, miszerint folytatás készül: Star Trek 4.

Az év elején bejelentett Transformers: Rise of the Beasts lesz az első Transformers film 2018 óta. A film Brooklyn-ban játszódik majd, 1994 körül, és Maximálok, Predaconok és Terrorconok lesznek benne. Ron Perlman fogja alakítani Optimus Primal-t, a Maximálok vezetőjét. A film forgatása a múlt hónapban fejeződött be, és érdekes módon a késésnek nem adtak okot. A hét, amit a stúdió eredetileg a bemutatóra választott, gyakorlatilag üres volt a nagy filmektől, hiszen két héttel a Jurassic World: Dominion  és egy héttel a Pixar Lightyear után után érkezett volna a mozikba. A stúdió mégis úgy döntött, hogy a hetedik Transformers-film megjelenését az eredeti időponthoz képest majdnem egy évvel elhalasztja. Jelen állás szerint 2023. június 9-én kerül a mozikba. Ezzel az új megjelenési dátummal azonban veszélyesen helyezkedik el két meglehetősen erős megjelenés, az egy héttel korábban érkező Shazam: Az istenek dühe és az egy héttel később induló, cím nélküli Pixar-projekt között.

Akárhogy is legyen, Brian Robbins, a Paramount új vezérigazgatója így szólt hozzá: „Nem kérdés, hogy a nagy mozifilmek a franchise-ok vezérfonala. Rajta vagyunk, de nem igazán tudok mit mondani, mert várom a híreket. Alig várom, hogy belevágjunk; még nem tartunk ott, de hamarosan ott leszünk„.

Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-án kerül a mozikba. Nézd meg magad az új forgatási fotókat alább.

Forrás: seriestation

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu