Az Arcane elhozza Silcót a TFT-be: ő lesz az első nem-LOL karakter a játékban

A Riot Games azt sugallja, hogy nem biztos, hogy az underground város főnöke lesz az egyetlen kívülálló, aki az Arcane-nak köszönhetően érkezik a TFT-be.

 

 

Az Arcane, a Riot Games League of Legends videójátékát feldolgozó animációs sorozata hatalmas sikernek bizonyul, kiváló kritikákat kapott (tőlünk is, lásd itt), és már készül a második évada. A sorozat egyik legerősebb oldala az érdekes karakterek bemutatása, jól kidolgozott háttértörténettel és sokrétű, összetett személyiséggel.

A változatos szereplőgárda közül kiemelkedik Silco, mint a történet egyik legfontosabb szereplője, aki a földalatti város kapitánya, és akit ravasz és kegyetlen gonosztevőként mutatnak be, elég egyértelmű célokkal. A Riot Games megerősítette, hogy Silco 2022 februárjában, a Tidbits and Gadgets mid-set frissítés során csatlakozik a Teamfight Tactics játékhoz.

Ez az első alkalom, hogy a Teamfight Tactics exkluzív karaktert kap, mivel eddig a játék karakterlistája kizárólag a League of Legends bajnokaiból állt. A Riot Games elismerte, hogy ez kihívást jelentett, mind a karakter animációs sorozatból való eredete, mind a képességek miatt, amelyekben kiemelkedik.

„Silco nem szerepel a LOL-ban, így a semmiből kellett megalkotnunk őt” – mondta a Riot Games.

„Egy olyan baljós és erős figurát létrehozni, mint Silco, nem volt könnyű feladat. A hatalom azonban nem feltétlenül a legerősebbé, a leggyorsabbé vagy legokosabbé, hanem azoké, akiknek jól átgondolt terveik vannak” – jegyezte meg a Riot Games. A cég nem osztott meg részleteket Silco felszereléséről, bár azt hangsúlyozták, hogy „ésszel harcol” majd. Ez az első nem-LOL karakter, aki csatlakozik a TFT-hez, bár a Riot Game utalt arra, hogy nem ő lesz az egyetlen kívülálló, aki érkezik. „Még az is előfordulhat, hogy Runeterrán kívüli egyének is csatlakoznak.” A Riot Games mindeközben tovább bővíti univerzumát olyan izgalmas új projektekkel, mint a nemrég megjelent Ruined King.

Forrás: Riot Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu