Kevin Feige szerint a Pókember 4 biztosan fejlesztés alatt áll

MOZI HÍREK – Bár az MCU-ban a Pókember jövőjével kapcsolatban egymásnak ellentmondó történetek láttak napvilágot, Kevin Feige minden kétséget eloszlatott.

 

Az elmúlt hetekben azt hallottuk, hogy az MCU-s Pókember 4, 5 és 6 már fejlesztés alatt áll, de nem hivatalosan, vagy talán hivatalosan, de akkor talán most. Végre az illetékes, Kevin Feige megerősítette, hogy folynak a tárgyalások Tom Holland Pókemberének negyedik szólófilmjéről az MCU-n belül, de még csak a kezdeti stádiumban vannak. Bár eddig úgy tűnt, hogy ez valószínűsíthető, a Marvel Studios főnökének szava valószínűleg az egyetlen dolog, ami megállítja a pletykákat és a kérdéseket.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a cikk további része spoilereket tartalmaz a Pókember: Nincs hazaút című filmhez.

 

 

A Pókember: Nincs hazaút volt Peter Parker végjátéka?

 

Egy ideje már azt mondják, hogy a Pókember: Nincs hazaút Peter Parker Végjátéka, és a film megtekintése után nagyon hamar kiderül, hogy miért is hangzottak el ezek a hasonlatok; a film epikus, érzelmileg egy régóta ismert karakter halálát mutatja be, és olyan lezárással jár, ami azt jelenti, hogy amikor legközelebb látjuk Pókembert, szinte olyan lesz, mintha újra kezdenénk mindent elölről. Éppen ezért érthető, hogy egyesek hamar elhitték, hogy ez lehet Tom Holland Peter Parker szerepének vége. Szerencsére úgy tűnik, hogy még van egy kis tartalék a tartályban, és Feige örömmel erősítette meg, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk kedvenc szuperhősük, Pókemberük jövőjével kapcsolatban.

„Amy és én, a Disney és a Sony beszélgetünk – igen, aktívan elkezdjük kidolgozni, hogy merre tart a történet legközelebb, amit csak azért mondok ki nyíltan, mert nem akarom, hogy a rajongók olyan elválási traumán menjenek keresztül, mint ami a Távol a hazától után történt. Erre ezúttal nem fog sor kerülni” – mondta Feige a New York Timesnak adott beszélgetés részeként.

A Sony és a Marvel Studios közös vállalkozásának új Pókember-trilógiájáról szóló hírek a Pókember: Nincs hazaút című film producerével, Amy Pascallal készült interjú alapján kerültek elő, aki még novemberben megjegyezte, hogy tervben van egy új filmsorozat az MCU-n belül, amelyben Tom Holland hálóvetője szerepel. Erre a Sony forrásai nagyon gyorsan azt nyilatkozták, hogy jelenleg nincsenek aktív tervek vagy megbeszélések, és ez ellentmondani látszik mindannak, amit Pascal mondott. Azonban, ahogy Feige rámutatott, a Marvel-rajongók nagyon komolyan veszik, ha egy kedvenc karakterük elvesztésének lehetőségéről van szó, ahogy azt a 2019-es Pókember: Távol a hazától megjelenése után is láthattuk, amikor egy rövid fájdalmas időre a Sony/Disney álomgépezetének időleges szakítása azzal fenyegetett, hogy a Pókembert teljesen leállítják.

 

 

Mit tartogat a jövő a Pókember számára?

 

Azok számára, akik látták a filmet, a befejezés azt jelenti, hogy Peter Parker számára nagyjából “tiszta lappal indul” a következő filmben, mivel hatalmas áldozatot hozott, és lehetővé tette Doctor Strange számára, hogy varázslatot mondjon, és kitörölje Peter Parkert mindenki emlékezetéből.

Ráadásul a középső stáblistás jelenetekben Tom Hardy Venomja visszatér a saját valóságába, de előtte még a szimbióta egy kis fekete pacát hagyott maga után, ami azt jelenti, hogy Venomnak most már egy másik változata is létezhet az MCU-ban, és ez a karakter lesz az a változat, amelyik valamikor találkozik Tom Holland Pókemberével.

Egyértelműen látszik, hogy a Pókemberből mindenképpen lesz még valami, de a Marvel jelenlegi menetrendje alapján ez valószínűleg még néhány évig nem fog bekövetkezni.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu