A Mortal Kombat HD fejlesztője újra akarja forgatni az OG trilógiát, de szüksége van a támogatásodra

Ha a Mortal Kombat trilógia remake-jéről álmodtál Nintendo Switch-en, akkor érdemes megnézned Eyeballistic kérését

 

 

Ugyanez a csapat 2016-ban a sorozat társalkotóját, Ed Boon-t kereste meg a Mortal Kombat HD-vel. Bár ő beleegyezett, a Warner Bros. (a Mortal Kombat IP tulajdonosa) nem nagyon bízott a projektben, és feltehetően nem volt meggyőződve arról, hogy a játékból 100 000 darabnál több fogyna világszerte.

Most, hogy az Eyeballistic törvényes fejlesztőcsoporttá vált, és több platformra szóló játékok készítésére szerződést szerzett és írt alá, szeretnének még egy esélyt adni a dolognak, ezért úgy döntöttek, hogy petíciót nyújtanak be a Change.org-on. A fenti proof of concept is ott van hozzá (egyébként fantasztikusan néz ki).

A petíció már átlépte a 15 000 aláírást, és bár a weboldalon 25 000 aláírás a cél, a csapat szerint összesen 100 000 támogatót keresnek. A hashtaget népszerűsítő közösségi médiakampány is zajlik. #BBMKT – „hozzuk vissza a Mortal Kombat trilógiát”.

 

 

Az Eyeballistic a továbbiakban elmondja, hogy az online backlinking technológiáját néhány saját fejlesztésű technológiával továbbfejlesztette, hogy tovább javítsa a GGPO-t és megkönnyítse a nagy távolságokon keresztüli lejátszást. Ehhez az Epic online szolgáltatásait fogja használni, ami lehetővé teszi a játék számára a cross-play támogatását is, és lehetőséget ad arra, hogy az FGC versenyszcéna is befogadja.

Emellett a fejlesztő „aprólékosan újraalkotja majd minden helyszín és karakter minden részletét”, pompás 3D-ben. Ez magában foglalja a végzetességet, a brutalitást, a barátságosságot és az animalitást. A karakterek és a pályák 4K-s átalakítást is kapnak a támogatott platformokon, és 60fps-es játékmenet lesz, a tervek szerint a címet az Unreal Engine 5 fogja hajtani. Az összes zene is megkapja a remake-kezelést.

„A megjelenés célplatformjai a Nintendo Switch, az Xbox Series, a PS5 és a PC lennének. Előreláthatólag a játék 39,99 dollárba kerülne, és tartalmazna mindent, amit az eredeti MK-trilógia tartalmazott, plusz a szokásos online meccskészítést és a világméretű ranglistákat. Ha szeretnéd, hogy ez a remake megvalósuljon, kérlek, mutasd ki támogatásodat a petíció aláírásával. Ha elérjük a 100.000 támogatót, megkeressük a WB-t egy tervvel, hogy a crowdfunding segítségével még jobban bizonyítsuk, hogy a játék őrült módjára fog fogyni!”.

Forrás: noticiasmoviles 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu