A Zombie Army 4: Dead War besorolást kapott a potenciális Nintendo Switch kiadáshoz [VIDEO]

A Zombie Army Trilogy, a sorozat más játékait tartalmazó csomag már néhány hónapja elérhető a konzolon

 

A Nintendo Switch eladási sikere – a karácsonyi kampány előtt közel 100 millió konzolt adtak el belőle – nem kerüli el a különböző ágazati cégek figyelmét, amelyek továbbra is finanszírozzák egyes produkcióik adaptációit. Legutóbb a Zombie Army 4: Dead War érkezett a hibrid rendszerre.

Az információ az európai tartalomminősítő rendszeren, ismertebb nevén a PEGI rövidítésen keresztül érkezett, amely a Sniper Elite 4 alkotóitól származó félelmetes lövöldözős játék december 31-i megjelenését sorolta fel. Most már csak egy megerősítő nyilatkozatra vagy trailerre várhatunk a Rebellion részéről, bár a bejelentés egy későbbi Nintendo Directre maradhat.

A japán rendszeren való landolás egybeeshet a PC-n, PS4-en és Xbox One-on debütált játék megjelenésének második évfordulójával, amikor is a játékosok megmenthetik az emberiséget egy élőhalott apokalipszistől a második világháború kellős közepén. „Állj szembe a sötétség erőivel hullákkal teli csatornákban, élj túl egy zombi-állatkertet, és lépj be sötét, kimondhatatlan környezetbe, ahová még soha senki nem lépett be…. és nem élte túl a történetet!” – írják a szerzők.

Közben Nintendo Switch-re is elérhető a Zombie Army Trilogy, egy csomag, amely akár három kampányt is tartalmaz, ahol több száz ellenséggel szállhatunk szembe. Ha többet szeretnél megtudni, bátran nézd meg a Zombie Army 4: Dead War kritikánkat.

 

Forrás: hobbyconsolas

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu