Garfield ,az ikonikus macska, három új videojátékot kap

A Microids beleegyezett, hogy új címeket készítsen Garfield számára, aki a Nickelodeon All-Star Brawl című sorozatban szerepel

 

Sokan emlékezhetnek Garfieldre, az egyik kitalált karakterre, aki 2022-ben lesz 44 éves, hiszen először jelent meg Jim Davis képregényeiben. A terjedelmes narancssárga macska még ismertebbé vált az animációs filmekbe való átköltözésével. A videojátékokban is több címben szerepelt, valamint pankrátorként is elérhető volt a Nickelodeon All-Star Brawl című műsorában.

Akik azonban továbbra is szeretnék konzoljukon látni a híres lasagna macskát, azok most egy igazi csemegére számíthatnak: A Microids ugyanis három játék elkészítéséről állapodott meg – jelentették be hivatalosan. A francia kiadónak a ViacomCBS-szel kötött megállapodása három új kalandot hoz, amelyek különböző videojáték-műfajokat ölelnek fel a következő néhány évben.

„Nagyon örülünk ennek az új megállapodásnak” – mondta Alain Milly, a Microids szerkesztőségi igazgatója. „A Garfield egy jól ismert és ismerős márka, amely tökéletesen illeszkedik a minden korosztály számára népszerű franchise-ok portfóliójába. Az olyan sikeres együttműködések után, mint a Garfield: Wild Ride és a Garfield Kart Furious Racing, nagyon izgatottak vagyunk, hogy a ViacomCBS-szel dolgozhatunk együtt ezen a három új játékon.”

Többet nem tudunk az új projektekről, még a tervezett platformokról sem, de az elkövetkezendő években többet fogunk megtudni róluk. Mint említettük, az ikonikus macska szerepel a Nickelodeon All-Star Brawl című, Smash Bros. stílusú játékban, amelyben számos animációs karakter szerepel, és a frissítésekkel még több is érkezik. A cím meglehetősen sikeres, hiszen a tavaly októberben megjelent többi nagyszabású játékkal is versenyre kelt a megjelenéskor.

Forrás: lanetaneta

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu