Itt a vége: befejeződött a Better Call Saul forgatása, viszont kaptunk pár remek fotót a szereplőkről

MOZI HÍREK – Bob Odenkirk mosolyt villant Rhea Seehorn mellett, miközben a Better Call Saul színészei a 2014-ben kezdődött utazásuk végét ünneplik.

 

 

Vége a Better Call Saulnak. Az AMC-n először 2014-ben bemutatott Breaking Bad előzménysorozat Saul Goodman, a Bob Odenkirk által professzionális szakszerűséggel alakított pimasz ügyvéd és büntetőjogász eredettörténetét mutatta be. Szerdán utoljára álltak le a kamerák a sorozat forgatásával, mivel befejeződtek a széria fináléjának felvételei. Odenkirk a Twitteren jelentette be a befejezést, egy képet posztolva magáról az albuquerque-i forgatáson a Kim Wexlert alakító Rhea Seehorn mellett.

A tweetben Odenkirk azt írja: „Tegnap egy csodálatos stáb befejezte a Better Call Saul forgatását Albuquerque-ben. 2014-ben kezdődött, mindig nagyszerű írói munkával az élen, és mindenféle kihívás ellenére az energiánk és a gondoskodásunk sosem lankadt. Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehettem.”

Odenkirk először a Breaking Bad című sorozatban kezdte el játszani Saul Goodman szerepét, amiben nagyon keveset árult el arról, hogy ki is volt valójában a karakter a bűnözői életén kívül. A Better Call Saul megmutatta, hogy rengeteg réteget lehet lehámozni Jimmy McGillről, arról a személyről, aki végül „Saul Goodman” álnéven ügyvédként praktizál. Az ötlet az volt, hogy megmutassuk, hogyan jut el Jimmy a bátyjának imponálni akaró, feltörekvő ügyvédtől odáig, hogy egy nap Albuquerque leghírhedtebb bűnözőinek személyi ügyvédjeként szolgáljon – és ebbe jól beleillik.

 

 

 

 

Rhea Seehorn által alakított Kim Wexler egyfajta MVP-nek bizonyult a Better Call Saulban, annak ellenére, hogy a Breaking Badben nem vett részt. Jimmy legközelebbi barátjaként (és most már feleségeként) Kim végig kitartott Jimmy mellett a pár számos hullámvölgye alatt. Kim azonban úgy tűnik, hogy a Breaking Bad kezdetére eltűnik Jimmy életéből, így az ő sorsa az egyik legnagyobb rejtély marad, amit a Better Call Saul utolsó évadában meg kell oldani.

 

Új fotók a szereplőkről

 

De mi történik a többiekkel? Ki az, akiről már tudjuk, hogy biztos jelen lesz az utolsó évadban? Nos, az első két képen, mint látható, Odenkirk és Seehorn karaktereit találjuk. A Better Call Saul utolsó évadának harmadik sneak peek képén Giancarlo Esposito mint Gus Fring és Jonathan Banks mint Mike Ehrmantraut látható. Mindkét karakter meghalt a Breaking Badben, de a Better Call Saulnak köszönhetően jelentősen kibővült a háttértörténetük.

 

 

 

 

A Better Call Saul hatodik és egyben utolsó évadának premierje 2022. április 18-án lesz az AMC-n. Az utolsó évad 13 epizódból fog állni, a hagyományos tíz helyett, hogy az íróknak több idejük legyen a történet megfelelő lezárására. A Lalo Salamancát alakító Tony Dalton szerint igazán megéri végignézni az évadot, mert itt aztán tényleg „elszabadult” a pokol!

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu