Itt a Better Call Saul utolsó évadának trailere, elhintett utalással a premierdátumra [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Better Call Saul új teaserében a Salamanca ikrek visszatérése látható, és egyes rajongók szerint a felvételben a premier dátumát is elrejtették…

 

 

Végre vethettünk egy pillantást a Better Call Saul utolsó évadára, és ha minden igaz, az AMC még a premier lehetséges dátumát is elrejtette a videóban. Régóta pletykálták, hogy a Breaking Bad spinoff hatodik és egyben utolsó évada 2022 első hónapjaiban érkezik. Az AMC most közzétett néhány új felvételt a következő évadból, amelyen Marco és Leonel Salamanca megérkezik az 5. évad végén látott vérfürdő után a családi táborukban. A cikk végén megtalálod a teasert, az AMC Twitter-fiókján.

Az előzetes kísérőszövege írja, hogy „jegyezzétek be a naptáratokba”, ami azért furcsa, mert egy szó sem esik a dátumról

Néhány rajongó úgy véli, hogy rájöttek a klipben egyértelműen látható helyszínjelzők alapján, ami egy finom módja lehet annak, hogy felfedjék, mikor tér vissza a sorozat. A képernyő bal oldalán a „D” betű, jobbra pedig egy „R” betű látható. A D az ábécé negyedik betűje, míg az R a tizennyolcadik, ami néhány rajongót arra késztet, hogy elgondolkodjanak azon, vajon április 18-án tér-e vissza a Better Call Saul. Ennek lenne értelme, hiszen ez egybeesik azzal a tágabb időszakkal, amikor a sorozat premierje várható, és április 18-a történetesen hétfőre esik, amikor az AMC általában leadja az új epizódokat.

Korábban a csatorna bejelentette, hogy a Better Call Saul a közelgő hatodik évaddal véget ér. Ez sajnálatos a rajongók számára, akik nem örülnek a sorozat végének, de a jó hír az, hogy az utolsó évad 13 epizódos lesz, ami hárommal több, mint a korábbi évadokban megszokott tíz epizód. Ez egy évaddal hosszabb, mint az anyasorozat, a Breaking Bad, amely öt évad után ért véget az AMC-n.

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, a Better Call Saul minden évaddal csak jobb lett, és ha ez a tendencia folytatódik, akkor a hatodik és egyben utolsó évad lesz a legerősebb mind közül. Kérdéses, hogy mi tudnak kezdeni az összes olyan történetszállal, amit a 6. évadban le kell zárni: hiszen egyszerre kellene áthidalniuk a szakadékot oda, ahol a Breaking Bad kezdődik; illetve elmesélniük, mi történik Saul Goodmannel, alias Jimmy McGill-lel a mai idősíkban, ahol felfedezték, miközben új személyazonosság alatt él.

Mi mindenesetre kíváncsian várjuk a befejező évadot; majd meglátjuk, mi történik április 18-án…

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu