Már javában folyik a Better Call Saul utolsó epizódjának forgatása, ezzel közeleg egy korszak vége

A Better Call Saul stábja készül Saul Goodman kalandjainak fináléjára. A befejező 6. évad, azonban több epizódot kapott a korábbiaknál.

 

Már majdnem a végére értünk Saul Goodman történetének. A tévétörténelem legszórakoztatóbb ügyvédje eredetileg a Breaking Bad című sorozatban mutatkozott be, Bob Odenkirk alakításában. Mivel azonban a karakterben annyi kiaknázatlan lehetőség rejlett, az alkotók úgy döntöttek, hogy a Better Call Saul című spinoff-sorozattal még jobban elmélyednek Saul Goodman igaz történetében.

A Better Call Saul 2015-ben mutatkozott be először, és azóta öt évadot vetített az AMC. Korábban már bejelentették, hogy a közelgő hatodik évad egyben a sorozat utolsó évada is lesz, bár a szokásos 10 epizódos adag helyett 13 epizóddal érkezik majd. A Twitteren a sorozat társ-alkotója, Peter Gould posztolt egy képet a forgatáson nemrég készült tapsviharról, a tweetben pedig azt írta: „A legjobb szereplőgárda és stáb az univerzumban!”.

Gould neve is szerepel a poszton szereplő táblán, mivel ő a rendezője az utolsó epizódnak, az operatőr pedig Marshall Adams. Szintén látható az epizód száma, #613, ami a sorozat fináléja, ami azt mutatja, hogy most fejezik be a sorozat utolsó epizódjának munkálatait. Továbbá a #HEREforHALYNA üzenet is fel van tüntetve a táblán, ezzel tisztelegve Halyna Hutchins operatőr előtt, aki a Rust című film forgatásán halt meg Új-Mexikóban. (A Better Call Saul című filmet egyébként szintén Új-Mexikóban forgatják.)

Luis Moncada, a Breaking Bad és a Better Call Saul színésze, aki mindkét sorozatban Marco Salamancát alakítja, Gould tweetjét azzal kommentálta, hogy „Szép! Az utolsó évad 613. epizódja. Mikor jön ki? Hiányoztok srácok.” Julie Ann Emery színésznő, aki a Saul korábbi évadaiban az emlékezetes Betsy Kettlemant alakította,  három szív emojival kommentált.

Ne várjatok happy endet a Better Call Saul utolsó évadában! Rhea Seehorn, aki Kim Wexlert alakítja, komor befejezést ígért a sorozatnak. Ő egyenesen azt mondta, hogy egy jó szó az utolsó epizódok leírására a „pusztító„, de hogy ez alatt mit ért, az további értelmezésre szorul. Mindenkinek lehangoló vége lesz, beleértve Kimet is? Vagy talán megtalálja a módját, hogy kiszabaduljon a kartellből, és túl mélyre kerüljön ebben a bűnözői alvilágban, és Saul (alias Jimmy, alias Gene), egyedül kell megbirkóznia végső sorsával? Az utolsó évad epizódjaiból minden bizonnyal kiderül.

Mindenesetre ez a Better Call Saul végének kezdete. Mivel egyelőre nem terveznek további Breaking Bad spinoff sorozatot vagy filmet, még az is elképzelhető, hogy ez az utolsó, amit ebből az univerzumból láthatunk. A Breaking Bad arról híres, hogy egy szolid utolsó évadot kapott, megfelelő időben vet véget a sorozatnak. Reméljük, ugyanez történik a Better Call Saul esetében is.

A Better Call Saul utolsó epizódjai várhatóan valamikor 2022 közepén érkeznek az AMC-re.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu