Samuel L. Jackson tisztázta a Breaking Bad-kameójáról szóló pletykákat [VIDEO]

MOZI HÍREK – Samuel L. Jackson megosztotta a Breaking Bad című AMC-s drámasorozatban való majdnem-kameójának részleteit.

 

A veterán színész, Samuel L. Jackson majdnem feltűnt a Breaking Bad című sorozatban, de nem egészen úgy, ahogyan azt a pletykák híresztelték. Jackson, aki nagy rajongója a sorozatnak, nemrégiben vette a fáradtságot, hogy kommentálja a Did You Know Movies Instagram-posztját, amely Jackson majdnem-kameójának legendáját mesélte el az AMC sikersorozatában. A pletyka szerint Jackson azt tervezte, hogy egy Nick Fury-nak öltözött jelenetbe belopja magát, talán a Breaking Badet a Marvel Moziverzumba helyezve. Mint kiderült, a történet félig igaz.
„Miközben az új-mexikói Albuquerque-ben forgatták a Bosszúállókat, Samuel L. Jackson felfedezte, hogy a Breaking Badet a saját forgatásával szemben lévő stúdióban veszik fel. Megpróbált beosonni egy jelenet hátterébe Nick Fury-nak öltözve, de a producerek rajtakapták, és megpróbálták rávenni egy kameóra” – olvasható a Did You Know Movies eredeti posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Comments By Celebs (@commentsbycelebs) által megosztott bejegyzés


„Nem igaz! Csak be akartam menni a Hermanosba & venni egy kis csirkét egy jelenet hátterében saját magamként, de sosem volt rá időm” – vágott vissza Jackson a kommentekben.
Nem éppen titok, hogy Jackson Breaking Bad-rajongó. Még 2013-ban felvett egy videót, amelyen saját maga adja elő Walter White (Bryan Cranston) egyik monológját a sorozatban, megismételve azt a pillanatot, amikor a vegyész azt mondja a feleségének, Skylernek: „Én vagyok az, aki kopogtat”. Érdekes látni, hogy ez a párbeszéd egy másik nagynevű színésztől, mint Jackson, még akkor is, ha jelenleg lehetetlen igazán elképzelni bárki mást Heisenbergként. Nézd meg a videót alant, amelyet a TMZ készített, melyben Samuel L. Jackson láthatjuk, ahogy Walter White (Bryan Cranston) szövegét mondja fel.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu