The Settlers: egyelőre nem telepedik le senki, késik a Ubisoft RTS-e

A Ubisoft azzal indokolja a döntést, a The Settlers zárt bétájának visszajelzései után hozták meg ezt a döntést.

 

A The Settlers rebootja a valós idejű stratégiai és városmenedzser játékok rajongóinak egyik várva várt címe, és egyben a műfaj egyik jeles franchise-ának visszatérését jelenti PC-re. A naptárban már konkrét dátumot is megjelöltünk, de sajnos még egy kicsit várnunk kell, hogy játszhassunk a Ubisoft klasszikusával.

A január 20. és 24. között élvezhető zárt béta miatt az illetékesek a játék Twitter-fiókján közzétett üzenetben jelentették be a játék késését.

Elmondásuk szerint úgy látták, hogy a minőség nem felel meg a csapat elképzeléseinek, és nem kommentálták a megjelenés jövőbeli napját, hanem egyszerűen csak azt, hogy végül „később” érkezik.

A plusz idő lehetővé teszi a Blue Byte fejlesztőinek, hogy „javítsanak a játékon és annak minőségén”, ami szerintük most a stúdió prioritása. Az újraindítással igyekeznek majd megfelelni a játékosok elvárásainak, és biztosítanak arról, hogy erről a jövőben is tájékoztatni fognak minket a hivatalos csatornákon keresztül közzéteendő frissítésekben.

Így még tovább kell várnunk, hogy kézbe vehessük ezt a The Settlers-t, amelyet konkrét megjelenési dátum nélkül hagytak. Érdemes megjegyezni, hogy a játék eredetileg 2019-ben volt tervezve, de már többször is elhalasztották a megjelenését.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu