Megtévesztő marketing a Gran Turismo 7-ben! [VIDEO]

Egy rajongó megelégelte, hogy nevetségesen alacsony krediteket kap a sikeres versenyek után.

 

De kezdjük a Gran Turismo 7 megtévesztő marketingjével. A Redditen bukkant fel a kép, ami a PlayStation Store-os jellemzésben található. „A legendás GT szimulációs mód visszahozásával vásárolhatsz, tuningolhatsz autókat, amikkel versenyezhetsz, és el is adhatod őket a szóló kampány során, miközben új kocsikat és kihívásokat nyitsz meg.” Itt a bökkenő! A Gran Turismo 7-ben NEM lehet eladni az autóinkat! Ez eddig teljesen elfogadott, alapvető dolog volt a sorozat legelső részétől kezdve!

 

 

A játékot nyugodtan hívhatnánk Grind Turismo 7-nek, főleg az 1.07-es patch után, ami alaposan megvágta a kreditszámot több verseny után. És ugye az autók eladásából kredit szokott jönni… nos, ez nem megy a GT7-ben, ami felettébb szembe megy a sorozat hagyományaival. Ja, és a Sony-nak gyorsan lépnie kellene, mert ez megtévesztő reklámnak tekinthető a PlayStation Store-on. A Gran Turismo 7-ben az egyik trófea amúgy eléggé… pofátlannak is nevezhető: a Firm Favorite azt követeli meg, hogy tízszer vagyük meg ugyanazt a kocsit. Így kilenc felesleges jármű lesz a garázsunkban, amit még eladni sem tudunk!

De van, aki ezt az egészet megelégelte. A PSNProfileson Septomor egy scriptet hozott létre, amit valószínűleg nem fog mindenki alkalmazni, de biztosan lesz, aki igénybe fogja venni a munkáját, amihez amúgy kell egy PC, hogy a PlayStation Remote Play segítségével nyúzzuk a Polyphony Digital játékát. A script szerinte 100%-osan AFK megoldás, amivel kreditfarmolást hajthatunk végre. Tudja, hogy az embereknek nem tetszik, hogy a japán stúdió nerfelte a kifizetéseket, és sokan elutasítják a sok grindolást (ő biztosan). Ezért hozta létre a scripteket, amik jelenleg csak Windowsban működnek.

A lenti videóban láthatjuk, hogy miképp bírhatjuk működésre a scriptet, amivel kb. óránként 550 ezer kreditet lehet szerezni. 250 ezer kreditet kb. 5 eurónyi mikrotranzakció (tehát kb. 1800 forint) segítségével szerezhetünk, úgyhogy sokkal hasznosabb lehet egy éjjel bekapcsolva hagyni a konzolt, hogy ne legyen pénzhiány. Persze tuti, hogy a Sony ezt nem fogja hagyni ennyiben…

Forrás: PSL, Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu