Bob Odenkirk szívesen visszatérne Saul szerepébe a sorozat után is

MOZI HÍREK – A Better Call Saul hamarosan véget ér, Bob Odenkirknek azonban rendkívül nehéz búcsút venni karakterétől. Egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy egy új filmben egészen biztosan visszatérne a franchise-ba.

 

Szomorú, hogy hamarosan búcsút kell vennünk Bob Odenkirk Saul Goodmanjétől, akit először a Breaking Badben ismerhettünk meg, hiszen a Better Call Saul hamarosan véget ér. Azonban van rá esély, hogy a karakter visszatér egy új filmben, ahogy Aaron Paul is tette ezt hat évvel a Breaking Bad befejezése után az El Camino: A Breaking Bad Movie-ban.

Mindig van esély arra, hogy egy sorozat szeretett karakterei visszatérjenek a franchise-ba egy új film révén, és Bob Odenkirk az Extrának adott interjújában kifejezte, hogy szívesen részt venne egy ilyenben:

„Nem tudok búcsút mondani. Ez túl sok! Szívszorító. Annyira szeretem őket. Egy év múlva Vince Gilligan ajtaján fogok dörömbölni, hogy ‘Gyerünk már!’ … Ó, igen, [visszatérnék egy film kedvéért]. Imádom játszani ezt a fickót. Ez egy nagy öröm. Soha nem volt még olyan szerep, ami [ennyire] jól meg lett volna írva, szóval szívesen játszanám újra. Nézze, lesznek új távlatok és új karakterek, de ez lesz a színészi karrierem csúcspontja. Ez így van rendjén. Szerencsés vagyok, hogy ezt kaptam.”

Odenkirk szeretné, ha a Breaking Bad franchise befejezése ellenére újra eljátszhatná Sault, és újra együtt dolgozhatna a Better Call Saul családdal. Még arra is megkérné az alkotókat, hogy készítsenek egy Better Call Saul-filmet, hiszen nagyon szereti a karaktert. Ez pedig nem is lehetetlen, hiszen az El Camino nagy meglepetés volt 2019-ben, amikor senki sem számított arra, hogy a Breaking Bad – Better Call Saul univerzum új tétellel gazdagodik. Peter Gould és Vince Gilligan, a Better Call Saul alkotói azonban nem erősítettek meg semmit ezzel kapcsolatban. Gould szerint elképzelhető, hogy egyszer visszatér a franchise-hoz, jelenleg azonban más tervei vannak:

„Talán egy nap, de személy szerint egy kis szünetet tartok ebben az univerzumban és kipróbálok valami mást, csak hogy bebizonyítsam, hogy képes vagyok rá” – mondta.

Gilligan egyetértett a kijelentésével, hangsúlyozva, hogy a Saulnak ugyan vannak még elmeséletlen történetszálai, de a sorozat úgy is működhet, ahogy most van:

„Azt hiszem, ez az én válaszom is, vannak még mesélni való történetek, de ez nem arról szól, hogy bizonyítsunk valamit a világnak, hanem arról, hogy bizonyítsunk valamit magunknak” – mondta.

Új Saul-filmre tehát egyenlőre nem számíthatunk biztosan, de ki tudja, mit hoz a jövő. Addig is élvezhetjük a sorozat hátralévő epizódjait. A Better Call Saul 6. évada április 18-án debütál az AMC csatornán.

Forrás: Movie Web

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu