A Star Citizen prioritásait meg kell kérdőjelezni: paplanfizika…?!

A Cloud Imperium Games (innentől őket csak rövidítve hívjuk: CIG) szerint az immerzió miatt ez is fontos, de a jó egy évtizede (!!!) váró játékosok másképp vélekednek.

 

A CIG játéka, ami már több mint 450 millió dollárt húzott be közösségi finanszírozásban, még mindig készülget. A stúdió most új frissítést közölt a játékról. A fő hangsúlyt a paplan deformációja kapta. Igen: most arról beszélt a CIG, hogy a való élethez hasonlóan a takaró formája, alakja módosuljon az ágyunkon, ugyanis a Squadron 42-ben a Star Citizen egyjátékos szemgmensében az alvás és az ágyban pihenés frissítve lett: most már az NPC-k is képesek ilyesmire. Ezt halálosan komolyan írjuk, nekik tényleg ezen van a hangsúly.

„Már korán tudtuk, hogy az Squadron 42-től elvárt részletesség eléréséhez szükségünk lesz némi kutatásra és fejlesztésre az ágynemű deformációjával kapcsolatban. Ez a munka jelenleg is folyik, és ha sikerrel jár, lehetővé teszi a mesterséges intelligencia számára, hogy torzítsa a lepedőjét, amikor lefekszik, felkel, vagy alszik benne. Ez egy kihívást jelentő feladat, és bővíti a funkció összetettségét. Mi történik például a lepedőkkel, ha a mesterséges intelligenciának vészhelyzetben ki kell szállnia az ágyból?”, írja a CIG.

A Redditen ezek láttán nem csoda, hogy a közösség sem tudja felfogni, hogy miért ez a prioritása a CIG-nek. Van, aki egyszerűen nem hiszi el, hogy a játék évek óta meg kellett volna, hogy jelenjen, de most a paplanfizikával foglalkoznak; van, aki a részletességet kérdőjelezi meg, és inkább 2083-ban várna ilyesmit egy patchben; van, aki egy viccnek hiszi ezt (és feature creepnek hiszi ezt; azaz túl sok felesleges funkció lép be a valódi cél kárára); van, aki inkább a játék megjelenését tekinti elsődlegesnek; van, aki szerint a Rockstart is alulmúlta a CIG (a Red Dead Redemption 2-ben a ló heréinek zsugorodását nevetségesnek tekintette); van, aki megkérdőjelezte a paplan varratát; más pedig két héttel eltoltnak tekinti emiatt a Star Citizent, mire volt, aki ezt két évre írta át.

Szóval ez inkább egy elég erős PR-bukó a CIG-nek. Egy szép nagy lekváros bukta.

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu