A John Wick 4 új és érdekes módokat talál arra, hogy Keanu Reeves bérgyilkosa szenvedjen

MOZI HÍREK – Chad Stahelski rendező és Keanu Reeves főszereplő szeretik megtalálni a módját, hogy a bérgyilkost szenvedni hagyják a John Wick: Chapter 4-ben.

 

A közelgő akciófilm folytatásában, a John Wick: 4. fejezetben a kiszolgáltatott még jobban fog szenvedni, mint eddig bármikor. Ami Chad Stahelski rendező és Keanu Reeves sztár szerint ez nagyon is szándékos. A The Hollywood Reporterrel beszélgetve Stahelski elmondta, hogyan kezdik azzal, hogy kitalálják, hogyan fog Wick szenvedni, majd visszafelé haladva dolgoznak, így hozzák létre azokat az izgalmas akciójeleneteket, amelyek a franchise 2014-es indulása óta lenyűgözik a közönséget.

„Folyamatosan új és érdekes módokat találunk arra, hogy John Wick szenvedjen. Innen jön az akció. Kitaláljuk, hogyan lehet őt szenvedni hagyni, és aztán visszafelé tervezünk.”

Szegény, szegény Mr. Wick. De nem csak Chad Stahelski varázsol különböző módokat a bérgyilkos próbára tételére és kínzására, sok ötlet Keanu Reeves-től is származik. Stahelski szerint pedig a színész javaslatai néha még neki is túl soknak bizonyulnak. Némelyik még egy átgondolási időszakot is igényel.

„Kitaláltam pár dolgot, például, hogy üljünk fel egy lóra a sivatagban. Kocsikázzunk egy kicsit”.

Bár a John Wick: Chapter 4 rendezéséről egyelőre keveset tudni, a folytatás előzetese a nemrég megrendezett CinemaCon rendezvényen mégis adott néhány támpontot – valamint egy olyan felvételt, amelyen Reeves címszereplője új kedvenc fegyverével, a nunchakuval hadonászik. A CinemaConon készült felvételek Laurence Fishburne Bowery Kingjének kérdésével kezdődnek: „Készen állsz, John?”, amire a bérgyilkos így válaszol: „Igen. Mindenkit megölök”.

Ezután klipeket láthatunk Wick edzéséről és ellenségei legyilkolásáról, majd két rosszfiút is elintéz, akiket „nunchakuval brutálisan, könyörtelenül, arccsapkodó, körhintázó mozdulatokkal” brutalizál. Nem kellett volna megölni a kutyáját.

 

FILMELŐZETES - Amikor a John Wick 2014-ben megjelent, senki sem tudta megjósolni, hogy egy világszerte sikeres franchise-t fog szülni, több folytatással és spinoffal. A film segített az ex-kaszkadőr Chad Stahelskinek és David Leitchnek abban, hogy filmrendezőként megalapozzák magukat, akikkel számolni kell.

A John Wick: A 4. fejezet lezár mindent

 

Bár várható, hogy a John Wick-saga a közelgő negyedik rész után is folytatódni fog, Stahelski elárulta, hogy inkább sorban közelítenek minden egyes filmhez anélkül, hogy túlgondolnák, mi következik. „Fejezetről fejezetre haladunk” – magyarázta. „Mint egy író; megírjuk a fejezetet, megvakarjuk a fejünket, megírjuk a következő fejezetet”.

Stahelski még azt is felvetette, hogy a John Wick: Chapter 4 egyfajta lezárásként fog működni. Legalábbis egyelőre. „Szerintem a 4. fejezet jó folytatása mindhárom korábbi filmnek, és egyfajta lezárása is van, ami nagyszerű” – mondta korábban a filmrendező és egykori kaszkadőr. „Rengeteg új karaktert mutatunk be, akiknek sok mondanivalójuk van John Wick múltjából és nyilván a jelenből is. Szerintem ez a testvériség, ez a remény. Hogy milyen lenne az élet valójában, mint egy kis egzisztenciális válság Johnnal, és szerintem ez a film szórakoztató része.”

A Chad Stahelski által rendezett John Wick: 4. fejezetben Keanu Reeves újra eljátssza a címszerepet Laurence Fishburne, Ian McShane és Lance Reddick mellett. Az akciófilm folytatásában olyan nevek mutatkoznak be, mint Donnie Yen, Shamier Anderson, Rina Sawayama, Bill Skarsgård, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins és Clancy Brown.

A Lionsgate forgalmazásában készülő John Wick: Chapter 4 2023. március 24-én kerül az Egyesült Államokban a mozikba.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu