Anthony Hopkins csatlakozik Zack Snyder Rebel Moon-filmjéhez

MOZI HÍREK – A színészlegenda Anthony Hopkins lett a legújabb név, aki csatlakozott Zack Snyder Rebel Moon című sci-fi filmjének epikus szereplőgárdájához.

 

Zack Snyder Rebel Moon című filmje tovább bővíti lenyűgöző szereplőgárdáját Anthony Hopkins-szal, aki a harci robot Jimmy hangját adja. A sci-fi film része a Snyder és a Netflix közötti elsőfilmes partnerségnek, és miután leszállította a Holtak serege című monstre sikert és annak előzményfilmjét, nagy dolgokat várnak a rendező Star Wars-területre való betörésétől. Miután kiadtak néhány rövid tease-t arról, hogy mit várhatunk az epikus filmtől, már most látszik, hogy a Snyder-rajongók boldogok lesznek.

A Rebel Moon egy régi ötleten alapul, amit Snyder évekkel ezelőtt felvetett a Lucasfilmnek, hogy fontolják meg a Star Wars-univerzumukban. Mivel az ötletet eddig nem vették komolyan, Snyder most lehetőséget kapott arra, hogy ne csak egyetlen a filmet készítsen, hanem potenciálisan saját franchise-t építsen a Netflixnél, ha minden a tervek szerint alakul. A film „egy békés kolónián játszódik a galaxis peremén, amelyet a zsarnoki Balisarius régens seregei fenyegetnek, majd egy titokzatos múltú fiatal nőt küldenek el, hogy felkutassa a szomszédos bolygók harcosait, hogy segítsen nekik szembeszállni az elnyomókkal.”

 

A Deadline beszámolója szerint a kétszeres Oscar-díjas Anthony Hopkins csatlakozik a filmhez Jimmy szerepében, aki egy „furcsa érzelmeket tápláló JC1435 mechanizált harci robot és a megölt király egykori védelmezője”. Ő most a legújabb sztár, aki csatlakozott a stáblistához, amelyen Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees, Jena Malone, E. Duffy, Charlotte Maggi, Sky Yang és Staz Nair szerepel.

Bár a Rebel Moon érkezése még messze van, Zack Snyder a Netflix Geeked Week eseménye során megosztott egy új felvételt, amely a filmben szereplő egyik új idegen lény sminkpróbáját mutatja be. Bár az új klip jó betekintést nyújt a filmben használt érdekes idegen dizájnba, a film igazi inspirációja még mindig abból a messzi-messzi galaxisból származik.

„Én Akira Kurosawa-rajongóként és Star Wars-rajongóként nőttem fel. Ez a sci-fi és az óriási kaland iránti szeretetem” – mondta Snyder. „Remélem, hogy ez is egy hatalmas IP és egy olyan univerzum lesz, amit ki lehet építeni… Az elmúlt két-három évet azzal töltöttem, hogy felépítsem ezt az univerzumot. Minden sarkot ki kell festeni. Terveket készítettem, folyamatosan rajzoltam, és tényleg megműveltem a „termékeny talajt”, hogy ez a világ teljesen megvalósuljon.”

Természetesen nem a Lázadó Hold az első franchise, amit Snyder a Netflixen indított el, hiszen a Holtak serege-filmhez már egy előzményfilm, egy készülő folytatás és egy animációs spin-off is készült. Bár sokan még mindig abban reménykednek, hogy a Warner Bros. fel fogja kérni Snydert, hogy térjen vissza a DCEU-hoz, és „állítsa helyre a Snyderverse-t”, úgy tűnik, a rendező olyan helyzetbe hozta magát, hogy valószínűleg túlságosan lefoglalja majd az új világainak megalkotása ahhoz, hogy azon aggódjon, mi lehetett volna a Warner Bros. képregény-franchise-ának részeként.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu