Duke Nukem-film: nem találjátok ki, kit akarnak a rajongók a címszerepre!

MOZI HÍREK – A Duke Nukem-film újra sínen van, és sok rajongó úgy tűnik, hogy John Cenán kívül senkit nem hajlandó elfogadni a szerepben.

 

 

Ha a Duke Nukem-film ezúttal tényleg elkészül, a rajongók azt követelik, hogy valaki hívja már fel John Cenát. Miután a Legendary Entertainment megszerezte a Cobra Kai alkotói, Josh Heald, Jon Hurwi és Hayden Schlossberg számára a tervezett adaptáció jogait, elhárult az akadályok jó része egy lehetséges adaptáció elől. Egyelőre úgy tűnik, hogy a film jó úton halad, bár a szereposztással kapcsolatban még nem jelentettek be információkat.

Egy gyors pillantás a közösségi médiában: a Duke Nukem-film hírére reagálva számtalan kommentet láthatunk a rajongóktól, akik John Cena szerepeltetését követelik.

Ez persze nem újdonság, hiszen a múltban már többször is felmerült az adaptáció ötlete; Cena pedig már régóta a rajongók egyik kedvenc jelöltje a szerepre. Sőt, 2018-ban még arról is beszámoltak, hogy Cena alakítja majd a videójátékos karaktert egy Paramount által készített filmben, de a projektnek ez a verziója nem jutott ki a fejlesztési pokolból. Ez azonban nyilvánvalóan nem akadályozta meg Cena rajongóit abban, hogy most, mikor úgy néz ki, a várva várt mozi tényleg elkészülhet, ismét érveljenek amellett, hogy ő kapja meg a szerepet.

„Duke Nukem-film készül a Cobra Kai alkotóitól. Most már csak John Cenát kell castingolni, és ide nekem!” – tweeteli az egyik rajongó.

„Őszintén szólva azzal, hogy milyen jó volt az Öngyilkos osztagban és a Peacemaker – A békeharcosban, nagyon örülnék egy tisztességes John Cena Duke Nukem-filmnek” – írja valaki más.

Úgy tűnik, még azok is egyetértenek abban, hogy nagyszerű lenne a szerepre, akik bevallottan nem rajonganak Cenáért, hiszen egy másik tweet szerint: „Bármennyire is nem kedvelem John Cenát mint embert, nagyon szeretném őt Duke Nukemként látni. Nagyon nehezen tudok elképzelni bárki mást, akit szívesen látnék ebben a szerepben.”

Majd meglátjuk, hogy a Duke Nukem új iterációja elkészül-e, de az biztos, hogy ha tényleg megtörténik, akkor John Cenának kell az árnyékban lennie.

Forrás: Es.Postus.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu