Kacagtató artworkökön láthatjuk, hogy kit játszott volna a pocakos Russel Crowe Zeus helyett a Thor: Szerelem és mennydörgésben!

MOZI HÍREK – A Thor: Szerelem és mennydörgés koncepciórajza leplezte le Russell Crowe eredeti szerepét. A Gladiátor egykori sztárja ugyanis bár Zeusz szerepét vállalta a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben, de úgy tűnik, nem ez volt az eredeti terv!

 

Sok Marvel-rajongó izgatottan várta, hogy Russell Crowe elvállalja Zeusz szerepét a Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben, de úgy tűnik, hogy a legújabb MCU-filmben való megjelenése egészen másképp alakulhatott volna, ahogy egy koncepciórajzból kiderült. Bár rengetegen örültek már Crowe görög isten ábrázolásának, kiderült, hogy az egyik eredeti elképzelés szerint Crowe a Sátán komikus változataként jelent volna meg.

Miles Teves konceptművész két képet tett közzé, amelyeket kérésre készített, amikor felmerült a lehetőség, hogy Zeusz helyett a Sátán szerepeljen a filmben, és azt kell mondani, hogy az egyik képen van valami a The Office-os David Brentből, azaz Ricky Gervais-ból, ami talán döntő tényező volt abban, hogy miért döntöttek úgy, hogy Zeusz jobb választás lenne. Teves a hozzászólásaiban kifejtette:

„Azt mondták nekem a jó emberek az Odd Studio-nál Ausztráliában, akik ezt a képet megrendelték, hogy Russell Crowe-nak lehet, hogy lesz egy komikus cameója Sátánként az új ‘Thor: Szerelem és mennydörgés’ című filmben. Nem így alakult. Remélhetőleg nem azért, mert látta a rajzaimat. Bár én megértem.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miles Teves (@milesteves) által megosztott bejegyzés

„Újabb ábra az öreg Russra mint az ördög a ‘Thor: Szerelem és mennydörgés’ című filmben. Az Odd Studio emberei azt mondták, hogy a jelenlegi súlyával ábrázoljam, mivel a karaktere humorosan züllött. Természetesen én magam álltam volna modellt ehhez a rajzhoz, ha a jelenlegi fizikumom nem lenne annyira szálkás és karcsú.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miles Teves (@milesteves) által megosztott bejegyzés

Természetesen Teves csak poénkodik, hiszen még inkább olyan testes a fizikuma, mint jelenleg Russel Crowe-nak:

 

Chris Hemsworth dicsérte Crowe Zeuszát

 

Mint kiderült, Crowe a görög istenséget alakító alakítása a közönségtől egy részétől dicséretet kapott a szórakoztató megjelenésért, amely tartalmaz néhány kikacsintást a színész korábbi történelmi szerepe felé a Gladiátorban. Még ha mindenki nem is volt elragadtatva az alakítástól, egyvalaki, aki egyértelműen örült neki, hogy beszállt a filmbe, az Chris Hemsworth volt. Egy korábbi interjúban Hemsworth azt mondta:

„Soha nem gondoltam volna, hogy meglátom azt a napot, amikor Russell a Gladiátor-képekre utalva, mégis kikacsintással – teljesen önironikusan – jelenik meg a vásznon. Nem fogta vissza magát. Nagy rajongója vagyok. Az vagyok, mióta elkezdtem színészkedni. Olyan súlya és komolysága van az alakításainak és neki, mint személyiségnek, messziről. De amikor találkoztam vele, remek humorérzéke volt, és mindent megtett, amit Taika kért tőle a forgatáson, ami észbontó volt. És nagyon szórakoztató volt játszani a mitológiával, az északiaktól a görög mitológiáig – Taika ezeket a világokat összehozza.”

Csak elképzelni tudjuk, hogyan változott volna mindez, ha azok a korai tervek, hogy Crowe a Sátánt játssza, megvalósultak volna, de mivel Taika Waititi már a kezdetektől fogva azt állította, hogy ez a film az egyik „legőrültebb dolog”, amit valaha is csinálhatott, valószínűleg nem túlságosan elrugaszkodott ötlet, hogy működött volna a filmben, ha megvalósul.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu