Marvel’s Spider-Man: immár a szimbióta öltözetet is kipróbálhatjuk! [VIDEO]

A Marvel’s Spider-Man Remastered már elérhető PC-n, a játékosok pedig nem vesztegetik az időt modok készítésére – íme az egyik első, amely a szimbióta ruhát adja a játékhoz.

 

 

A Marvel’s Spider-Man Remastered még csak néhány napja érhető el PC-n, de tekintve, hogy a játékosok milyen sokáig vártak a játék megjelenésére a platformon, nem meglepő, hogy máris megjelentek a modok. Az egyik első, netre feltöltött mod nagyot szól, hiszen végre a Marvel’s Spider-Man játékosok kezébe kerül a szimbióta ruha.

Míg az eredeti Marvel’s Spider-Manben rengeteg hiánypótló és népszerű jelmez található a falmászó számára, az egyik jelmez, amit az Insomniac Games nem akart hozzáadni, az a fekete ruha volt.

Ez valószínűleg azért van így, mert a Marvel’s Spider-Man 2 cselekményében jelentős szerepet fog játszani, és az Insomniac Games számára valószínűleg fontos pillanat lesz, amikor Peter megkapja a jelmezt. A pletykák szerint a játékosok még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a játékban minden ruházat fekete verzióján keresztül a szimbióta-jelmez több változatát is láthatják majd.

Bár még nem tudni, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 szimbióta-pletykák igazak-e, a PC-n játszók egy mod letöltésével már most felhasználhatják a kedvelt jelmezt. A szóban forgó szimbióta-ruhát egy jedijosh920 nevű felhasználó tette fel a Nexus Mods oldalára, és egy videót is közzétett a jelmezről működés közben. A mod még Peter alapértelmezett öltözékét is felcseréli öltönyre és nyakkendőre, ami egy vicces bólintás a sokat mémelt Pókember 3. részre.

Ahogy a korábbi mockupok is mutatták, az Advanced Suit természetesen jól mutat feketében, így feltételezhető, hogy az Insomniac hivatalos verziója a jelmez színcseréje lesz Peter fő ruhájának.

Mivel a Marvel’s Spider-Man 2 2023-as megjelenése már nincs túl messze, könnyen lehet, hogy a PS5-tulajdonosok hamarosan egy hivatalos szimbióta-ruhára tehetnek szert. Egyelőre azonban azoknak a játékosoknak, akik az Insomniac sorozatában szeretnék használni a fekete ruhát, PC-re lesz szükségük.

Forrás: Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu