Több PC-s kép is kiszivárgott a Marvel’s Spider-Man Remasteredből

Az Insomniac Games játéka PC-re tart (és a jövő héten már meg is jelenik), de most több kép is látható a „számítógépesített” Pókemberből.

 

Itt a grafikai beállítások és a gombkiosztás látható, itt egy ultraszéles monitoron, nem magas beállítású képek tekinthetőek meg, errefelé pedig további screenshotok bukkantak fel, és ki is lehet mondani, hogy egészen korrekt grafikai beállításokat kapunk. Állíthatjuk a látószöget (FOV), a lencsevillanás (lens flare), a bloomot, a mozgás közbeni elmosódást (motion blur), vagy például a filmszemcsés hatásokat is ki lehet kapcsolni, de azért meg lehet kérdezni, hogy jó ötlet-e alapból a billentyűzeten a bal Shiftre tenni a pókhálós közlekedést…? (Szerencsére ezért vannak a kontrollerek, és már a Nintendo Switch leválasztható kontrollere, a Joy-Con is támogatott a Steamen, ha van valaki olyan őrült…)

A Valve a hét során több előrendelőt felkeresett, ugyanis a Marvel’s Spider-Man Remastered Steames listázása hét országban téves árazást kapott. Ausztráliában, Izraelben, Új-Zélandon, Norvégiában, Lengyelországban, Svájcban és Egyesült Királyságban is magasabb árcímkét kapott a játék, és emiatt kérte Gabe Newell cége a visszavonást, hogy aztán a megfelelő, alacsonyabb áron történjen az előrendelés. (Ez azért korrekt: eközben Magyarországon egy magyar szupermarket-lánc közel egy hónappal egy áremelés után is kinn hagyja az olcsóbb árcímkét a polcon, panasszal meg hiába élnénk…)

Aki a játékot a legmagasabb, sugárkövetéses (ray tracing) beállításokon futtatná, rendelkezzen egy Nvidia GeForce RTX 3080-nal vagy egy AMD Radeon 6950 XT-vel, egy Intel Core i7-12700K-val vagy egy AMD Ryzen 9 5900X-szel, emellé pedig javallott 32 GB RAM, továbbá egy SSD-re tegyük fel (itt is 75 GB tárhely kell) a Nixxes Software portját (ugyanis az Insomniac Games eközben a Marvel’s Spider-Man 2-n és a Marvel’s Wolverine-en dolgozik).

A Marvel’s Spider-Man Remastered augusztus 12-én érkezik meg PC-re, és nem csak Steamen, hanem Epic Games Store-on is megtalálhatjuk a játékot, ami teljes áru, így 60 eurót (24 ezer forintot) kér el érte a Sony.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu