Menu

Több PC-s kép is kiszivárgott a Marvel’s Spider-Man Remasteredből

Az Insomniac Games játéka PC-re tart (és a jövő héten már meg is jelenik), de most több kép is látható a „számítógépesített” Pókemberből.

 

Itt a grafikai beállítások és a gombkiosztás látható, itt egy ultraszéles monitoron, nem magas beállítású képek tekinthetőek meg, errefelé pedig további screenshotok bukkantak fel, és ki is lehet mondani, hogy egészen korrekt grafikai beállításokat kapunk. Állíthatjuk a látószöget (FOV), a lencsevillanás (lens flare), a bloomot, a mozgás közbeni elmosódást (motion blur), vagy például a filmszemcsés hatásokat is ki lehet kapcsolni, de azért meg lehet kérdezni, hogy jó ötlet-e alapból a billentyűzeten a bal Shiftre tenni a pókhálós közlekedést…? (Szerencsére ezért vannak a kontrollerek, és már a Nintendo Switch leválasztható kontrollere, a Joy-Con is támogatott a Steamen, ha van valaki olyan őrült…)

A Valve a hét során több előrendelőt felkeresett, ugyanis a Marvel’s Spider-Man Remastered Steames listázása hét országban téves árazást kapott. Ausztráliában, Izraelben, Új-Zélandon, Norvégiában, Lengyelországban, Svájcban és Egyesült Királyságban is magasabb árcímkét kapott a játék, és emiatt kérte Gabe Newell cége a visszavonást, hogy aztán a megfelelő, alacsonyabb áron történjen az előrendelés. (Ez azért korrekt: eközben Magyarországon egy magyar szupermarket-lánc közel egy hónappal egy áremelés után is kinn hagyja az olcsóbb árcímkét a polcon, panasszal meg hiába élnénk…)

Aki a játékot a legmagasabb, sugárkövetéses (ray tracing) beállításokon futtatná, rendelkezzen egy Nvidia GeForce RTX 3080-nal vagy egy AMD Radeon 6950 XT-vel, egy Intel Core i7-12700K-val vagy egy AMD Ryzen 9 5900X-szel, emellé pedig javallott 32 GB RAM, továbbá egy SSD-re tegyük fel (itt is 75 GB tárhely kell) a Nixxes Software portját (ugyanis az Insomniac Games eközben a Marvel’s Spider-Man 2-n és a Marvel’s Wolverine-en dolgozik).

A Marvel’s Spider-Man Remastered augusztus 12-én érkezik meg PC-re, és nem csak Steamen, hanem Epic Games Store-on is megtalálhatjuk a játékot, ami teljes áru, így 60 eurót (24 ezer forintot) kér el érte a Sony.

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu