Black Myth: Wukong: közel negyedórányi új látnivaló [VIDEO]

A Game Science két videót tett közzé a Nyugati utazáson alapuló akció-RPG-ből.

 

Az első videóban nyolc percnyi játékmenet tekinthető meg az egyjátékos akció-RPG-ből, és a valós időben rögzített, Unreal Engine 5-ös felvétel megtekintése közben feltűnhet az is, hogy a stúdió is alkalmazza a sugárkövetést (a ray tracinget), de az Nvidiától igénybe fogják venni a DLSS-t is, azaz a gépi tanulású felskálázást. Ezekkel a látvány a megfelelően erős PC-n (vagy kurrens-gen konzolon) korrekt látvány érhető el. A második videó egy hat perces jelenetet mutat meg, így viszonyítási alapunk is van a jelenetek és a játékmenet között.

A multiplayer stratégia Art of War: Red Tides kapcsán ismerhető Game Science már két éve, hogy bejelentette a játékot, amiről akkoriban azt mondta a kínai stúdió, hogy nem nyilatkoznak a Black Myth: Wukong hosszáról, ugyanis a bejelentéskor a stúdió vezetője és a játék rendezője, Yocar imádta a konzolos akciójátékokat, amiben összefüggő, jó történetek, munkával és fegyverekkel kapcsolatos változatos élmények, illetve egy online co-op támogatás is van. És amikor az volt a kérdés, hogy mikor fog megjelenni a játék, a kínai stúdió szerint nem fog kelleni nekik ötszáz év.

Ez amúgy egy ügyes utalás a Nyugati utazásra, ugyanis ebben a Majomkirály a Wu Zhi Shan-hegy alá lett zárva fél évezredre, de amúgy akkor fogják kiadni a kezeik közül a munkájukat, ha a játékosokkal egyetemben ők is elégedettek lesznek, és figyelembe fogják venni a teljesítmény-költség arányt is, ugyanis a Black Myth-sorozattal fejben hosszabb távra terveznek. Nem zárható ki a későbbiekben a DLC sem, illetve valamilyen, a teljesítményükre szigorúan NEM kiható mikrotranzakció sem.

A Game Science szerint a Black Myth: Wukong „az összes mainstream konzolra és PC-re” készül (megjelenés talán 2023-ban?), de az Unreal Engine 5 miatt szinte biztosra vehetjük a PlayStation 5-öt, az Xbox Seriest és a PC-t. A PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch hármasra nem látunk sok esélyt.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu